Nieuwe update op website, overige bijzonderheden…

Vrijdag 27 mei 2011 >> Gisterenavond heb ik een artikel toegevoegd aan mijn website op http://cbdekat.magix.net/public, wat gaat over het basisinkomen. Ik heb het artikel ontleend aan een stukje uit het boek “Een kwestie van hebben of zijn” van Erich Fromm. Je kunt het vinden op deze site onder tabblad “teksten>filosofie>basisinkomen”. Sinds gisterenavond rond 22u. is deze nieuwe update op het web te zien. De komende periode verwacht ik nog meer toevoegingen op deze site te kunnen plaatsen, en daarna ga ik in principe verder werken aan het herstellen van de website op www.boudewijnhoogsensitief.nl. De backup is door de brand in mijn woning van december jl. helaas verloren gegaan. Het herstellen van deze backup kost echter meer tijd dan was voorzien, en kwa uiterlijk en inhoud komt de site er waarschijnlijk ook iets anders uit te zien. Als alles meezit komt de eerste update van die site denk ik zo in of rond de komende zomerperiode op het web te staan. Ik loop er wel over te denken om deze laatstgenoemde website mettertijd te gaan overhevelen naar een andere provider, die voordeliger is, en waar ik inmiddels al geruime tijd een eerste website-ontwerp heb draaien op www.wakkerbewustzijn.nl., waar ik later ook verder aan wil gaan bouwen. Door de brand en de daaropvolgende vrij langdurige  opnameperiode van 132 dagen heeft het werk aan de websites noodgedwongen enige tijd grotendeels stilgestaan, behalve dan het werken aan de website die draait op een gratis server van Magix. Deze website draait op een server in Engeland. Ik heb mijn laptop kort geleden, voor zolang als ik hier nog ben op dit tijdelijke woonadres, met een netwerkkabel rechtstreeks aangesloten op het netwerk van mijn vader, wat als voordeel heeft dat bijvoorbeeld het uploaden van websites veel sneller en stabieler verloopt.

Intussen gaat het met mijzelf over het algemeen best wel goed. Ik begin, behoudens wat mindere dagen kwa stemming, toch wel enigszins tot rust te komen na de periode december 2010 t/m begin mei jl. Ben ook blij dat ik iemand heb leren kennen die me ook steunt en bijstaat in deze tijd, wat ik toch nog altijd ervaar als het grootste kado wat ik tot nog toe ooit in mijn leven heb mogen ontvangen…

Daarnaast doe ik het verder rustig aan en beleef intussen veel plezier aan het luisteren naar muziek en het maken van  geluidsmontageprogramma’s.  Zo nu en dan wat hevige dromen, volgens mijn moeder, waar ik me echter na het ontwaken doorgaans weinig of niets meer van kan herinneren. Ik zie het juist niet als probleem, meer als een gezonde ontwikkeling, een manier om pijnlijke herinneringen wellicht wat gemakkelijker een plek te kunnen geven…..

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: