Goed gesprekje met bekende van Peggy, op zoek naar box voor opslag goede spullen oude woning, overig nieuws…

 

Een, inhoudelijk en muzikaal gezien pakkend nummer van de groep Roxette.

Zaterdag 4 juni 2011 >> Ja, vandaag een afwisselend dagje. Ik heb daarnet een bijna drie kwartier durend gesprek gehad met iemand, een goede vriend van Peggy. Het was een prettig verlopend telefoongesprek en we gaan elkaar binnen niet al te lange tijd ook ontmoeten. Dit naar aanleiding van mijn website op www.boudewijnhoogsensitief.nl, een site die dit jaar nog helemaal vernieuwd en uitgebreid gaat worden. Voor mensen die erin geinteresseerd zijn, ik probeer de diverse teksten op deze site eveneens te kopieren in Word-tekstbestanden, wat het wat gemakkelijker maakt om de teksten ook uit te printen. Dit echter alleen op aanvraag en uitsluitend voor geinteresseerden die Peggy zelf persoonlijk hebben gekend.

Vanmiddag zijn mijn moeder en ik ook even wezen kijken naar een eventueel te huren boxruimte, voor tijdelijke opslag van mijn overgebleven spulletjes uit mijn oude woning. Het bedrijf wat we hebben bezocht zit in Aalsmeer, maar wel vlak tegen Amstelveen aan. Mijn moeder huurt ook een garageruimte, en daar zouden normaliter ook de spullen in kunnen worden opgeslagen. Echter al geruime tijd geleden kreeg ze van de verhuurder te horen dat de leidingen die in de garage lopen voor de daarboven woonachtige bewoners zouden al in mei worden vervangen. We hebben er nog steeds niks over gehoord, maar wel jammer, want dat is veel gemakkelijker, en ook stukken voordeliger dan het huren van zo’n boxruimte. Het bedrijf waar nu de spullen liggen opgeslagen liet weten dat de spullen daar op korte termijn weg moeten. Komende week hopen we over e.e.a. meer te weten te komen.

Verder ging het vandaag vrij redelijk tot goed over het algemeen, en ook heerlijk zomers weer. Dat betekent dus ook heerlijk in de tuin zitten en van het mooie weer genieten.

De muziek-videoclip die ik bij de blog van vandaag heb bijgesloten is van de Zweedse groep Roxette, met het nummer Fading like a Flower, alweer een klassieker geworden inmiddels.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: