Oud klasgenote in problemen, gesprek nieuwe spv’er en overig nieuws…

Maandag 6 juni 2011 >> Daarnet werd ik gebeld door een oud klasgenote die ik tijdens mijn afgelopen opnameperiode na 30 jaar weer opnieuw ontmoette. Ik kon haar heel moeilijk verstaan, maar het gaat, zonder hierbij op de details in te gaan, niet erg goed met haar. Op haar verzoek heb ik contact opgenomen met een hulpverlener in Hoofddorp,  de locatie waar zij verblijft voor enige tijd. Ik hoop natuurlijk dat alles verder zo goed mogelijk zal aflopen. Toch denk ik dat, zoals ze dat al eerder had aangegeven, de hulpverlening haar niet die hulp kan aanbieden die zij eigenlijk nodig heeft, toch wel erg zorgwekkend op dit moment. Ik probeer zoveel mogelijk contact met haar te onderhouden…

Verder heb ik eerder vandaag een eerste officieel gesprek gehad met mijn nieuwe spv’er, hier thuis. Een vrij lang gesprek waarin ik heb geprobeerd een aantal zaken duidelijk te maken. Ik kreeg wel een vrij goede indruk van hem, al blijft het gewoon zo dat ik mij voor een gesprek op diepergaand meer spiritueel vlak gemakkelijker kan uiten naar een andere persoon in mijn vriendenkring. Het gesprek duurde ongeveer een uur, kon ook niet langer, aangezien ik later die dag, samen met mijn moeder nog een afspraak elders had.

Ook nog geprobeerd om twee mensen te bellen die ik al enige tijd niet meer heb gesproken, maar dat is vanavond dus niet gelukt. Maar, morgen weer een dag denk ik dan.

Het is denk ik niet meer dan logisch dat ik me door de gebeurtenissen vanavond toch wel een beetje bezorgd maak, maar ja, ik kan daar momenteel verder toch weinig aan doen. Ik hoop nu maar niet dat ze op de gesloten afdeling in Hoofddorp terecht zal komen, want daar, in zo’n omgeving zou ze het alleen maar nog moeilijker krijgen dan ze het nu al heeft……. Maar laat ik nu toch proberen ook weer niet te ver vooruit te lopen op situaties en toekomstige ontwikkelingen wat dit betreft.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: