Beetje rustiger aan doen, verlangen naar nieuwe start + woning, en zomaar wat leuke muziek…

Ja, ik weet het nog heel goed, ik was gek op haar toen: Kim Carnes – Bette Davis Eyes Live (1981):

Dinsdag 7 juni 2011 >> Ja, ik merk toch aan mijzelf dat ik de laatste tijd over het algemeen toch wat teveel bezigheden op een dag heb, en te weinig rustmomenten. Daardoor begin ik mezelf een beetje voorbij te lopen, wat soms maakt dat ik me ietwat vermoeid voel overdag. En dat is niet de bedoeling, het beinvloedt mijn stemming ook soms enigszins negatief, vandaar ook weer eventjes pas op de plaats maken en, net als voorheen, ten hoogste een aktiviteit buitenshuis per dag plannen. Dat werkt voor mij het beste denk ik.

Wat niet wegneemt dat ik nu alweer een half jaar lang geen eigen woning meer heb bewoond. Dat is niet leuk! Best nog een heel proces, zo’n zoektocht naar een nieuwe woning, en tegelijkertijd ook wel weer leuk. Al betreur ik de gang van zaken, zoals het is gelopen in en vanuit de woongroep Centraal Wonen; het is buitengewoon betreurenswaardige zaak dat ik, althans door een deel van de woongroep, als een soort derderangs burger werd gezien en behandeld, vanwege iets (de brand) die ik niet eens zelf heb veroorzaakt. En daarnaast hebben ze me wel in een positie gedwongen om op zoek te gaan naar andere woonruimte. Ik hoop dat dit laatste desondanks, ondanks de kleine onverwachtse tegenvallers die ik ook zeer recentelijk nog ben tegengekomen tijdens die zoektocht, gaat lukken. Een ding is noodgedwongen wel zeker, namelijk dat ik er in woonoppervlakte en waarschijnlijk ook in aantal kamers, op achteruit zal gaan…helaas.

Ik heb er desalniettemin heel veel zin in om weer een nieuwe start te kunnen gaan maken in een nieuwe woning. Al had ik eigenlijk niet verwacht dat daar zoveel tijd en energie in gaat zitten……, veel meer dan ik aanvankelijk eigenlijk had verwacht. Maar ja…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: