Onverwachts telefoontje bekende na 14 jaar, gesprek met bekende van Peggy, en twee muziekjes uit de oude doos van YouTube…

Woensdag, 8 juni 2011 >> Gisterenavond nog een goed gesprek gehad met iemand die Peggy gedurende een aantal jaren heeft gekend en meegemaakt. Het ligt in onze bedoeling om op korte termijn een afspraak te plannen voor een persoonlijk gesprek, ergens in Amsterdam-Zuid. Ik denk ook dat dat zowel voor hem als voor mij goed kan zijn. Er zijn denk ik dingen die ik nog niet weet, en wellicht ook dingen die hij nog niet weet van Peggy. Op die manier kunnen we in de loop der tijd toch wat ervaringen uitwisselen en elkaar ook wat beter leren kennen. We zijn het er allebei in ieder geval over eens dat het gebeurde rondom Peggy voor iedereen die haar heeft gekend, natuurlijk altijd wel een gevoelig plekje zal blijven in een ieder’s leven. Dat lijkt me dan ook niet meer dan logisch.Vrijdagmiddag neem ik weer even contact met Bart op, om een definitieve afspraak te maken.

Enige tijd voor het avondeten kreeg ik nog onverwachts een telefoontje van L., iemand waar ik in de jaren voor mijn ex regelmatig contact mee heb gehad en die ook dichtbij in de omgeving van het Centraal Wonen complex woonachtig is. Sinds de kennismaking met mijn ex in januari 1998 werd mijn sociale netwerk grotendeels uitgekleed en heb ik geen contact meer met haar gehad. Dit was dus een eerste spontaan gesprekje sinds 14 jaar. Haar geestelijke conditie laat momenteel nogal wat te wensen over, en zij is ook onder behandeling vanwege depressiviteitsklachten. Het was een lang gesprek, en we hebben voor binnenkort een afspraak gemaakt om weer even bij te praten na al die jaren. Ze was behoorlijk geemotioneerd en heeft momenteel verder ook niemand om mee te praten.

Voor wat de rest van het sociale netwerkje betreft is er momenteel sprake van weinig aktiviteiten, maar alles in het leven heeft zo zijn betekenis denk ik. Mijn stemming is ietsjes verbeterd gelukkig, maar kan zeker nog veel beter…… Al met al, toch een redelijke dag vandaag. Ik stop er nu weer mee, morgen weer niet al te laat opstaan…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: