Eerste YouTube filmpje in de maak, verder weinig bijzonderheden…..

Vrijdag 10 juni 2011 >> Normaliter was het tot nog toe altijd zo dat mijn wajong uitkering rond de tiende van de maand werd overgemaakt, vanaf deze maand echter verandert dat en mag ik de uitkering pas rond de 23ste tegemoet zien. Dit betekent wel dat ik aanspraak moet gaan doen van mijn rezerve potje, omdat het anders lastig rondkomen wordt. Zes weken rondkomen van het gebruikelijke gedrag is immers nagenoeg onmogelijk… Waarom die datum van uitbetaling ineens zonodig gelijk wordt gesteld met de periode waarin werkende mensen hun salaris ontvangen is me vooralsnog een raadsel…

Maar ik ben zeer recentelijk begonnen met het maken van een spotje wat naar ik mag hopen binnen afzienbare tijd op youtube te zien zal zijn. Over de inhoud doe ik liever nog geen uitlatingen, maar het ligt wel in de bedoeling om er ook wat humor aan toe te voegen, waar nodig…

Tenslotte kun je hieronder nog luisteren naar de laatste televisie-uitzending van de lokale omroep RTV Amstelveen, van mei jongstleden. Deze trof ik eveneens aan op het internet. Verder eigenlijk weinig bijzonderheden te vermelden deze keer.

Uitzending RTV Amstelveen, eind mei 2011

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: