Videoclips van YouTube, nieuwe geluidsmontage in de maak, boodschap van sterkte voor goede vriend Rob en ander nieuws…

Zaterdag 18 juni 2011 >> Na een volle dag ben ik vandaag helaas niet meer in de gelegenheid een uitgebreid verhaal te schrijven. Om te beginnen een aantal filmpjes die ik voor de weblog van vandaag heb uitgekozen. Er zijn onverwachte, maar wel positieve ontwikkelingen gaande in mijn leven, maar heb er een persoonlijke reden voor om dit niet in alle details te vermelden op deze weblog. Binnenkort vertel ik er meer over aan een aantal mensen, per email of telefoon. Het is in ieder geval positief nieuws aangaande de woonsituatie, doch niet dat nieuws wat mensen met wie ik geregeld contact heb onderhouden in eerste instantie zouden verwachten…

In de eerste plaats wil ik hier toch mijn goede vriend Rob nogmaals heel erg veel sterkte toewensen met het tragische overlijden van zijn vriendin, jongstleden woensdag, 15 juni. Ik wens je heel veel sterkte toe in dit moeilijke proces, en ook bij de komende crematieplechtigheid! Het was fijn je vandaag weer even gezien te hebben hier  thuis en ik hoop echt dat je deze periode ondanks alles zo goed mogelijk doorkomt…

Ik heb vandaag en gisterenavond ook weer het een en ander aan muziek gedownload van Youtube en deze muziek inmiddels ook op cd gebrand. Daarnaast ben ik ook begonnen aan een nieuw geluidsmontageprogramma, waarover later meer. En ook mijn proeffilmpje voor Youtube hoop ik toch zo snel mogelijk gereed te hebben. Dit proeffilmpje zal dan vrij snel daarna worden gevolgd door een eerste officiele video, met daarin de ingredienten zoals ik deze kort geleden op mijn weblog heb beschreven. Het lijkt me echter het verstandigst om eerst een proeffilmpje te uploaden naar de server van YouTube, om te kijken of alles technische gezien goed werkt.

Ja en verder?…….. Nu eventjes niets meer, behalve dan deze filmpjes van Youtube die ik heb geselecteerd voor vandaag.

Lieve groetjes van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: