Mooi maar heet zomerweer, leven onder stress sinds dec.2010, nieuwe updates websites….

Maandag 27 juni 2011 >> Bovenstaande clip van YouTube staat meteen ook symbolisch voor leven onder stress, voor, zoals in dit geval, het regelmatig terugkerend vechten voor een grondrecht, en dat is een woning, al zes maanden lang… Ik doe mijn uiterste best om mij ook in zo’n situatie staande te houden, maar er zijn zeker ook periodes van hevige emotionaliteit vanwege de onrechtvaardige situatie waarin ik terecht ben gekomen aangaande de worsteling m.b.t. het vinden van woonruimte. Ik heb er ongelofelijk veel moeite mee dat mensen vaak nog altijd op een voorwaardelijke, bezitterige manier met elkaar omgaan. Het zal nog geruime tijd duren denk ik alvorens het collectieve bewustzijn van ons mensen dermate is veranderd dat wij mensen heel anders met elkaar zullen gaan omgaan, elkaar onvoorwaardelijk accepteren om wie wij zijn. los van een al dan niet aanwezige ziekte of kwetsbaarheid. Ik leef in een wereld waarin ik me eigenlijk nog nooit echt gelukkig heb gevoeld, ik vind dit een volkomen terecht gevoel, en het verbaast me dan ook niets voor wat betreft het aantal zelfdodingen onder met name jongere mensen. De ongezonde manier waarop samenlevingen zoals de onze funktioneren vragen daarom ook en werken dergelijke zaken ook in de hand!!

Vanavond heb ik weer een nieuwe update geplaatst op mijn site http://cbdekat.magix.net/public . Het betreft hier een interessant vraaggesprek met Heijn Stufkens over het leven en werk van de bekende psychiater Carl Gustav Jung. Het programma stamt uit 1993, maar is nog altijd heel aktueel. De titel van het programma is Perspektief, een van de radio opgenomen uitzending van 5 augustus 1993. Je kunt het op deze site vinden onder tabblad audio>Radioprogramma’s 1 > Perspektief_05081993 . Zeker een aanrader om te beluisteren.

Daarnaast heb ik vandaag ook nog een kleine wijziging toegepast op mijn weblog van 19 juni jongstleden. Verder toch nog proberen te genieten van het zomerse weertje van vandaag.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: