Verjaardag Debby (12), lijst met voorwaarden ontvangen en overig nieuws…

Woensdag 29 juni 2011>> Ja, vandaag is er iemand jarig, mijn viervoeter Debby, geb.29 juni 1999 in Odijk. Ze heeft de voor een hond met cardiomyopathie een zeer respectabele leeftijd bereikt van 12 jaar. De fokster waar ze oorspronkelijk vandaan kwam woont allang niet meer in Odijk, maar volgens de laatste berichten in Alkmaar. Ik mag hopen dat Debby nog een tijdje meegaat… Ik heb haar heel lang moeten missen vanwege de afgelopen opname, en andersom ook, en ik hoop van harte dat er spoedig beweging gaat komen voor wat betreft het door anderen veroorzaakte woonprobleem, zodat ze ook bij mij thuis nog een tijdje mee kan.

IMG_0112

Zeer recentelijk heb ik de lijst met voorwaarden ontvangen van de woongroep Centraal Wonen Amstelveen voor tijdelijke terugkeer in mijn oude woning. Deze lijst bracht bij zowel mijzelf als ook bij mijn moeder nogal wat emoties teweeg, en mijn moeder zei dan ook letterlijk en met tranen in mijn ogen: “Dit ben jij niet, dit is m’n zoon niet die hier voor crimineel wordt uitgemaakt” . Er staan dingen in vermeld die zo ver zo diep ingrijpen in iemands priveleven, waardoor de problemen alleen maar zullen verergeren en heeft ook een negatief effekt op je stabiliteit. Dit is gewoon te gek voor woorden, heel kleinerend en hoogst arrogant en kwetsend. En me ook nog bedreigen met een gerechtelijke procedure als ik me niet aan die lijst met voorwaarden zou houden!! Dit is het toppunt! En daarnaast zou ik ook nog eens mijn excuses behoren aan te bieden aan de woongroep. Excuses???!!! Enig idee hoe kwetsend en ziekmakend de woongroep bezig is geweest de afgelopen zes maanden, zo ook richting mijn moeder, een oudere vrouw van 80 jaar. De enige die zich eigenlijk zouden behoren te verontschuldigen is de woongroep zelf, naar ons beiden toe!! Dat er brandmelders komen is iets waar ik me dan nog wel in kan vinden, maar de rest?, nee, ik zou wensen dat die lijst van tafel gaat,  volledig, en anders houdt het echt op! Er is een heel vies, vuil en gemeen spelletje met mij gespeeld, en dit is ook niet echt bevorderlijk voor de gezondheidstoestand van met name mijn moeder. Deze lijst met voorwaarden deed voor mij echt de deur dicht! Tot hier en niet verder dus zou ik willen zeggen, geen milimeter!

Vandaag maar weer eens verder gekeken op Woningnet.nl. Ook een bezoekje gebracht aan het raadhuis. Hoorde daar op zich wel hoopgevend nieuws, nl. dat het niet eens nodig is om urgentie aan te vragen. Deze heb ik in zekere zin eigenlijk al, heb een woonduur van 20 jaar en 1 maand. Zoveel mogelijk reageren dus, al is het wel zo dat, los van de woongroep, mijn oude woning op zich best een heel leuk flatje is, een leuke driekamerwoning, en het doet ergens wel zeer dat ik er waarschijnlijk dus niet meer terecht kan. Dus toch maar zoveel mogelijk reageren op advertenties, maar wil natuurlijk wel iets  gelijkwaardigs  terug voor de woning die ze op een gemene, mensonwaardige manier van me hebben afgepakt. Toch, evengoed wel weer hoop op een nieuwe huurwoning gekregen, vanmiddag tijdens dat gesprek…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: