Vrij aardige en rustige dag…

 

Zondag 3 juli 2011 >> Ja, vandaag eigenlijk niet zoveel gedaan, een dagje rust tussendoor. En gelukkig ook dat mijn gemoedstoestand stabiel is gebleven en zelfs ietsje is verbeterd. Morgen weer een aantal dingen te doen, dus ik kan het vanavond niet al te laat maken. Wil morgen ook een beetje uitgerust aan de dag beginnen… Tenslotte, ook hieronder nogmaals een muzikaal nummer van The Cats, een Volendamse groep uit de jaren ‘60 en ‘70, ik vind zelf hele melodieuze, goede muziek…

 

Groetjes van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: