Morgen belangrijke dag, werkzaamheden aan website van peggy, vrij stabiele periode…

Maandag 4 juli 2011 >> Vandaag wederom een betrekkelijk ontspannen dagje en ben geestelijk momenteel nog steeds vrij stabiel. Morgen is wel een bijzondere dag, althans in die zin dat er dan gesproken gaat worden over de lijst met voorwaarden en de vraag of het nog mogelijk, zinvol en prettig voor mijzelf is om in de woongroep terug te keren, gegeven de niet echt gunstige ontwikkelingen op dit gebied.

Het is voor mezelf absoluut duidelijk dat ik, behalve dan het punt van het brandmeldsysteem, grote moeite heb met alle punten van de lijst met voorwaarden. Er is goed beschouwd geen goede kwaliteit van leven en verdere ontwikkeling mogelijk als ik deze lijst onderteken. Er kan dan met mij worden geleefd, en het zou uiteindelijk juist een sterk negatief effekt hebben op mijn gezondheidstoestand. Een en ander overwegende kom ik toch tot de duidelijke slotsom, namelijk dat het, wil er nog een kans inzitten dat ik terug ga naar de woongroep, dat dan in ieder geval de lijst met voorwaarden volledig van tafel gaat. Verder hoop ik wel dat er wel aktief wordt gekeken naar een vergelijkbare vervangende woonruimte, want anders zou ik officieel gezien op straat komen te staan, en dat kan niet lijkt mij…

Verder ben ik bezig met het maken van een nieuw ontwerp voor de website van peggy en mij op www.boudewijnhoogsensitief.nl. Je kunt op http://home.kpn.nl/kat00020 kijken naar de nieuwe layout die deze website gaat krijgen, alvast een voorproefje van hoe het eruit kan gaan zien als deze site helemaal gereed is. Zodra deze gereed is zal het oude ontwerp van de site definitief verdwijnen. Ik maak al regelmatig backups van de nieuwe website, voor het geval dat er onverhoopt toch iets mis mocht gaan. Zodra het nieuwe ontwerp geplaatst gaat worden kun je dat op deze weblog lezen.

Helaas niet veel tijd meer over. In ieder geval, tot de volgende keer!

 

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: