Emailadres kat1963@planet.nl buiten gebruik, info over mijn websites en een mogelijk nieuwe toekomstige website www.ggzervaringsverhalen.nl, en belevenissen van vandaag……

Dinsdag 12 juli 2011 >> Vanochtend was ik al vroeg uit de veren voor een bezoekje aan het artsenlaboratorium om bloed te laten prikken. Mijn moeder ging mee aangezien zij ook moest laten prikken. We waren er al net even voor de openingstijd en waren  dus ook als een van de eerste aan de beurt.

Vanmiddag ben ik even langs de computerwinkel geweest om een nieuwe externe harddisk aan te schaffen, want ook deze is bij de brand verloren gegaan. De prijs viel heel erg mee gelukkig. Ik gebruik deze harddisk om via het ingebouwde backup-programma van Win.7 periodiek een backup te maken van de harddisk, wel zo handig bij een crash. Dit ga ik ook doen bij het maken van backups van mijn diverse websites, want het is een enorme klus om de verloren gegane backups van de bestaande websites opnieuw te  reproduceren. Wel leuk werk om te doen, en ook wel weer leuk dat de websites er kwa layout wat beter, professioneler en overzichtelijker uit komen te zien. Verder overweeg ik toch de naam van de website op http://cbdekat.magix.net/public te gaan veranderen in “Leven van Boudewijn” en die site op dat adres te gaan koppelen aan het gelijknamige, nog niet in gebruik zijnde adres www.levenvanboudewijn.nl. Het handigste om dat te doen is via de firma Magix zelf, en kost dan twee euro per maand, waarbij de maximale webruimte automatisch ook wordt verhoogd van 500 mb. naar 2000 mb, oftewel maximaal 2 gigabyte. Het wordt een meer algemene site over mijzelf en mijn levenservaringen, met een apart gedeelte voor belangrijke opgenomen radioprogramma’s en eigengemaakte montage-opnames.

Mijn website op www.wakkerbewustzijn.nl is een themagerichte website, met alles wat te maken heeft met bewustzijn, persoonlijke- en spirituele ontwikkelingsprocessen, en over wat wel de Nieuwe Tijd wordt genoemd. Veel mensen zijn nog altijd erg eenzijdig gericht op zuiver aardse zaken, eenzijdig analytisch denken, maar schijnen te zijn ‘vergeten’ dat er buiten dat aardse leven nog een letterlijk oneindig veel grotere dimensie schuilgaat. De aarde, en wij mensen ook, zijn uniek, maar tegelijkertijd slechts miniscuul kleine stipjes binnen een oneindig veel groter geheel wat kosmos, ofwel universum wordt genoemd… Buiten ons en buiten onze aarde voltrekken zich nog zo ongelofelijk veel meer belangrijke processen die onze evolutie beinvloeden… Deze processen hebben ook alles te maken met energie, veranderingen op energetisch niveau, niet alleen bij ons op aarde, maar letterlijk overal in het heelal… Dit alles staat ook centraal op deze website straks…..

De site kan mensen, zodra  deze is bijgewerkt, gaan helpen en ondersteunen in hun bewustwordingsproces. Daarnaast ook enige aandacht voor hooggevoeligheid (hsp) en de voor en nadelen daarvan, en informatie over goede hulp die wordt geboden door veel mensen werkzaam in wat zo neerbuigend wordt omschreven als het “alternatieve” circuit. Als de goede delen van dat totale alternatieve circuit op een meer gelijkwaardig (in plaats van ondergeschikt, zoals nu) niveau zou komen te verkeren tegenover de reguliere gezondheidszorg zouden mijns inziens (en zeker in de toekomst) veel meer ziektebeelden die nu als chronisch  worden bestempeld, duurzaam en blijvend behandeld kunnen worden, ik denk in het bijzonder voor wat betreft de geestelijke volksgezondheid. Het uit onwetendheid en angst voortkomende verzet hiertegen vanuit reguliere kringen zal de komende jaren denk ik sterk gaan verminderen…

De website op www.boudewijnhoogsensitief.nl wil ik in principe houden voor het schrijven van verhalen in verband met de krachtige en rustgevende positieve spirituele band die er nog altijd bestaat tussen mij en Peggy. De site wil ik echter wel wat gaan uitbreiden en specialiseren, met veel meer artikelen en informatie over hooggevoeligheid in algemene zin. Dan komt bovendien ook het webadres ook meer tot zijn recht. Het is de bedoeling dat hsp het centrale thema wordt van deze site, die inhoudelijk gezien dan duidelijk daarop gespecialiseerd is.

Daarnaast heb ik nog een mogelijkheid gevonden om gratis 1000mb webruimte te gebruiken en registreren via de site www.woelmuis.nl . Voor een klein bedragje per jaar kan ik ook daaraan een makkelijk te onthouden webadres koppelen, een zgn. domeinnaam. Het ligt in de bedoeling dat deze site uitsluitend teksten en verhalen gaat bevatten, ervaringsverhalen van mensen die werkzaam zijn binnen de geestelijke gezondheidszorg, maar vooral ervaringsverhalen van clienten van de GGZ, zowel positief als negatief. Mogelijk ook een aantal gesproken interviews met mensen, clienten van de ggz…  Doel is vooral meer bekendheid te geven aan verhalen en gevoelens die er leven onder de mensen die onder behandeling van de GGZ zijn of waren in  het verleden. Het regent klachten, zoals me dat vooral ook tijdens mijn afgelopen opnameperiode heel erg duidelijk is geworden. Er wordt echter nog weinig over geschreven en in de openbaarheid gebracht, en ook de politiek weet eigenlijk niet eens van dit soort ervaringen af en van wat dat met mensen doet. Onder voorbehoud kun je de site later vinden op www.ggz-ervaringsverhalen.nl . Mensen kunnen nu alvast hun ervaringsverhalen inzenden via email of via de post.

Wel belangrijk te vertellen is dat mijn vroegere emailadres kat1963@planet.nl al enige tijd geleden is komen te vervallen. Je kunt dus geen berichten meer sturen naar dat adres, wel nog naar de andere bekende adressen, cbdekat@live.nl , cbdekat@planet.nl en paradijsvogel2009@live.nl . Als je grotere bestanden mee wil sturen als bijlage of zeer lange emails wilt sturen, dan verzoek ik je wel of je deze aan een van de @live emailadressen wilt sturen, liever niet via het @planet emailadres aangezien de serverruimte op dit adres gelimiteerd is tot maximaal 30 mb. Voor kleinere en middelgrote emails maakt het niet zoveel uit.

Nou ja, ik stop er nu weer even mee. Volgende keer weer verder…..

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: