Trouwdag ouders, websitewerkzaamheden en overig nieuws…

Zondag 17 juli 2011 >> Vandaag zou het 50 jaar geleden zijn dat mijn ouders getrouwd zijn. Natuurlijk roept zo’n dag, met name voor mijn moeder, nogal wat emoties op, maar we gaan in principe er toch even uit vandaag, even wat anders doen ter afleiding van de bergen van negatieve kritiek die we het afgelopen half jaar over ons heen hebben gekregen…,  van mensen uit de woongroep die mij niet eens goed kennen, maar wel meenden dingen te kunnen invullen voor mij en bepaalde dingen hadden opgeblazen tot bovenproportionele hoogte. Maar goed, mijn moeder vooral is ook aangeslagen door het bericht dat haar broer, mijn oom uit Rotterdam op sterven ligt. Ze gaat er waarschijnlijk volgende week zaterdag naar toe, om afscheid te kunnen nemen…

 

Gisteren aktief bezig geweest met het reproduceren van de Website van Peggy en Boudewijn. De backup, het originele ontwerp is door de brand verloren gegaan, maar het reproduceren ervan gaat tot op heden erg goed en ben gisteren ook een stuk gevorderd hierin. Het is nog wel even werk, maar na afronding ervan ga ik het nieuwe ontwerp wat er kwa layout ook wat anders, sfeervoller uit ziet en technisch ook veel beter inelkaar zit, plaatsen op het bekende adres www.boudewijnhoogsensitief.nl . De vorderingen op het gebied van dit nieuwe, enigszins aangepaste ontwerp kun je volgen op http://home.kpn.nl/kat00020 , het adres voor test-ontwerpen van websites in bewerking…… Daarop kun je de nieuwe site alvast bekijken zover deze nu is gevorderd…… Als het allemaal klaar is en de site opnieuw op het bekende adres te zien is, kun je dat op deze weblog lezen…..

 

Gisteren nogal wat problemen omrent de ontvangst van publieke en een aantal commerciele radiostations, vanwege het instorten van de zendmasten in Lopik en Hogersmilde. Ik heb begrepen dat er nu noodzenders in werking zijn gezet, maar deze hebben door de geringere hoogte en het geringere zendvermogen wel een minder groot bereik dan de oorspronkelijke zendmasten. Ook hoorde ik dat de zendmast Lopik binnen afzienbare tijd weer hersteld zal zijn. Maar, dus nog even geduld hebben maar….

 

Ik stop nu weer even met schrijven, want we willen er even op uit trekken vandaag in principe. Is denk ik ook goed en beter.

 

Groetjes van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: