Goed verloop gesprek CWA en minder zwaar dan was voorzien, betere stemming vergeleken met de rest van de afgelopen dag…

Dinsdag 19 juli 2011 >> Kort samengevat, vanavond een voor alle partijen bevredigend gesprek gevoerd in verband met de terugkeer in de oude woning. De stemming viel me erg mee, en ik heb zelf ook mijn uiterste best gedaan vanavond. Mijn goede vriend Rob was ook bij het gesprek aanwezig, ter ondersteuning.

Natuurlijk kan ik heel goed begrijpen dat er mensen zijn die erg geschrokken waren door de brand van december vorig jaar, is ook iets vreselijks, maar tegelijkertijd vond ik het ook wel prettig om te horen dat ze vanuit de vereniging zelf ook wel erg betreuren hoezeer hun opstelling voor langere tijd hadden geleid tot zoveel extra psychische problemen en stress, voor mij en mijn moeder, een duidelijk en overtuigend excuus richting mij en mijn moeder…

Heb zelf ook aangegeven dat ik probeer met een positieve instelling, ook richting andere mensen, een nieuwe start te maken in de oude woning. Ik zal het de komende weken erg druk krijgen met alle inrichtingswerkzaamheden en het ligt in de bedoeling in de tweede helft van augustus a.s. weer terug te keren in de woning. Ik hoorde wel datgene wat ik eigenlijk al had voorzien, namelijk dat er best mensen zullen zijn die wellicht op een minder prettige manier mij zullen gaan benaderen. De tijd zal het leren in hoeverre dat ook zal gebeuren, hoop natuurlijk dat het meevalt.

Mijn stemming is wel verbeterd ten opzichte van vanmiddag toen een opeenhoping van spanningen van de afgelopen periode aangaande privekwesties me op een emotionele manier me even te veel werden. Maar op zich zijn emoties heel gezond, en een natuurlijke reaktie op minder prettige aangelegenheden. Heb toen echter wel contact opgenomen met goede vriend Rob om even m’n ei kwijt te kunnen. Is ook goed, en hij is een van de zeer weinige mensen in de nabije omgeving buiten het centraal wonen gebeuren om die me bijstaat als ik psychisch even klem zit. Is ook beter om dat met andere mensen te delen. Is altijd goed als je zulke mensen kent in de naaste omgeving, ook buiten CWA om. Zowel voor leuke dingen als voor probleemkwesties en emotionele situaties waarin je bijvoorbeeld vast kunt komen te zitten…….

Ik ben natuurlijk blij met de uitkomst van de bespreking van vanavond, en voor de rest probeer ik nu wat tot rust te komen.

Hartelijke groeten van Boudewijn.

Comments

  1. hallo Boudewijn,

    ik mag je wel feliciteren met de uitkomst vh gesprek.
    als ik je kan helpen met een auto met aanhangwagen voor de verhuizing dan kun je op me rekenen,

    groetjes,

    bart v.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: