Eindelijk de sleutels, filmopnames in woning……..

Maandag 25 juli 2011 >> Vandaag een bijzondere dag. Ik kan weer terug in de oude woning en ik ben daar vanavond tot twee keer toe ook weer geweest, voor het eerst sinds ruim 7 maanden. De tweede keer vond ik het leuk om daar wat filmopnames te maken, in totaal ruim acht minuten video. Heel wat werk te doen, en heb ook gas, water, elektra e.d. weer opnieuw aangevraagd. Toch kan het misschien nog iets langer duren dan verwacht voordat ik weer definitief terug kan keren daar. Het is namelijk zo dat de gasmeter in de meterkast eruit is gehaald en dus niet meer aanwezig is. Ik heb een nieuwe gasmeter moeten aanvragen, en daar hangt het voor een belangrijk deel denk ik ook vanaf wanneer ik weer terug kan keren in de woning. Op dit moment van schrijven is nog niet precies bekend wanneer de nieuwe meter geplaatst zal gaan worden.

In de tussentijd evenwel nog genoeg te doen kwa inrichting en nieuwe aankleding van het huis, en het is ook best wel leuk om daar mee bezig te gaan. Vanmiddag heb ik voor nog geen drie tientjes per stuk twee hele leuke en degelijke verrijdbare computermeubeltjes gekocht, waarvan er alvast eentje in het huis staat. Eerdaags ga ik alvast beginnen met het inelkaar te zetten van deze bouwpakketten. Ook belangrijk is het opnieuw aktiveren van mijn internetplusbellen aansluiting, waarschijnlijk weer bij KPN. Dit moet wel bijtijds worden aangevraagd. Het oude modem hadden ze nog op de vensterbank in de woonkamer gelegd, maar deze zag er niet echt bruikbaar meer uit. Er zal waarschijnlijk een nieuw modem geleverd worden. Ik hoop eerdaags alvast een afspraak te kunnen maken voor een dag en tijdstip waarop ze de aansluiting weer in orde gaan maken. Ik overweeg dan toch om, mits het ook daadwerkelijk snelheidswinst oplevert (m.n. voor wat betreft het kunnen uploaden van websites), voor een iets hogere snelheid te kiezen. Bij dat abonnement krijg ik ook een heel nieuw telefoonnummer en het leuke is ook dat ik dan weer gratis en onbeperkt kan gaan bellen met alle vaste nummers binnen heel Nederland, en aanzienlijk goedkoper naar het buitenland.

De gemaakte filmopnames hoop ik eerdaags te gaan verwerken in een filmpje wat ook op YouTube te zien zal zijn. Lijkt me erg leuk. Ik heb daartoe een verouderd, maar volledig compatible Magix Video De Luxe versie 15 (jaar 2008) softwarepakket op mijn Windows 7 computer geinstalleerd. Lijkt vooralsnog prima te werken onder Windows 7. Ik ga er gauw mee aan de slag. Leuke bezigheid.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: