Zware verkoudheid, bezigheden in augustus, en ander nieuws…

Vrijdag 29 juli 2011 >> Na een aantal dagen weer even gelegenheid voor het schrijven van een verhaaltje. Sinds een aantal dagen heb ik een behoorlijk zware verkoudheid te pakken, en al is er momenteel geen sprake meer van koorts, toch voel ik me geregeld behoorlijk moe, een periode van regelmatige rustpauzes…  Hoe dan ook, ik ben intussen wel met diverse zaken bezig aangaande mijn woning, maar daarnaast is het ook zo dat er nog ontzettend veel spullen over zijn uit mijn woning van voor  de brand; dat zal een gigantische klus worden om al die spullen uit te zoeken, en over te brengen naar Amstelveen. Gelukkig is een goede vriend bereid mij te helpen met dit alles en het uitzoeken van de spullen, want dit is beslist niet iets wat ik helemaal in mijn eentje zou kunnen oplossen. Het is ook best wel leuk werk ook denk ik, en een verrassing wat er nog allemaal in goede staat over is na de brand. De meeste spullen zijn grondig schoongemaakt en al met al ruim een half jaar opgeslagen door het debetreffende bedrijf. Was in financieel opzicht ook wel te merken, want dit alles kostte me wel zo’n zesduizend euro verzekeringsgeld….. Maar het is allemaal wel keurig netjes verzorgd…… Ik houd er wel rekening mee dat het wellicht nog nodig is om de opslagruimte nog een maandje langer aan te houden…

Gisteren bezoek gehad van Rob, en het was best een aardige dag, tot in de avonduren. We zijn uiteraard ook wezen kijken in mijn woning, en het prettige is dat er nauwelijks nog geschilderd hoeft te worden, en dat alle kamers keurig netjes behangen zijn. Voorlopig nog genoeg te doen, diverse afspraken gemaakt met instanties en ook al vloerbedekking uitgekozen. Komende week word ik door de netwerkbeheerder van het gas gebeld om af te spreken wanneer de ontbrekende gasmeter wordt geplaatst, in ieder geval niet op de achtste en negende augustus aangezien ik dan een uitstapje ga maken met de auto. Is ook goed om er tussendoor eens even uit te gaan.

Ander nieuws is dat ik gewisseld ben van internetprovider, al dan niet tijdelijk. Ik blijf nog in zoverre klant bij KPN dat ik bij hen nog een klein, los emailabonnementje heb lopen voor mijn @planet emailadressen, maar ik heb al langere tijd problemen gehad bij KPN vanwege de relatief lage download- en vooral uploadsnelheden die ik op mijn adres maximaal kan halen via de adsl techniek, 6 mb./sec. download, op zijn hoogst, en een uploadsnelheid van ten hoogste 200 KiloByte (=0,2 mb.) per seconde, waardoor het uploaden van websites vaak minstens een vol uur in beslag nam.. Heb nu een maandelijks opzegbaar totaalpakket genomen bij Ziggo, internet, televisie en telefonie (40 mb. upload, 4 mb. download). De 17de augustus a.s. wordt alles aangesloten en moet dan dus in de woning aanwezig zijn…. Ben benieuwd hoe dat bevalt, kan zonodig maandelijks opzeggen, maar wil het eerst eens een tijdje uitproberen…

Ik verlang ernaar om weer  op mezelf te gaan wonen, teveel gezeur en bemoeienis hier in de huidige huiselijke situatie. Daar word ik soms ook erg moe en geirriteerd van….. Ik kan ook pas echt tot rust komen als alle bezigheden van de komende weken weer achter de rug zijn en ik er weer woon….

Boudewijn…..

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: