Wakkerbewustzijn-website werkzaamheden, hevige hooikoortsklachten, morgen eerste dag aktieve bezigheden in huis, globale planning augustus.

Dinsdag 2 augustus 2011 >> Gisteren heb ik het oude testontwerp van de website in wording op www.wakkerbewustzijn.nl van het internet verwijderd. Ik probeerde vervolgens een nieuw ontwerp te plaatsen, maar blijkbaar gaat dat wat lastig met oudere computers met singlecore processors. De enige computer met een dualcore processor die ik nog heb is mijn laptop. Nieuw tijdelijk ontwerpje gemaakt, en deze staat inmiddels foutloos op het web. Deze website zal aanzienlijk worden uitgebreid, inhoudelijk gewijzigd en er verzorgder uit gaan zien. Zodra deze site gereed is lees je dat op deze weblog.

 

Ja, al geruime tijd van griepachtige klachten, maar het blijkt een allergie, oftewel hooikoorts te zijn. En daar kunnen mensen zich behoorlijk ziek bij voelen, lamlendig. Ik heb het in geen jaren zo erg gehad als dit jaar. Ik ga morgen even langs de apotheek want het schijnt zo te zijn dat ze daar iets voor hebben… Want zo door blijven lopen is ook geen pretje. Er schijnt dit jaar extreem veel stuifmeel in de lucht te zitten, vandaar ook de hevige klachten dit jaar…, in lichamelijk opzicht. Je wordt er op laatst ook heel erg moe van…

 

Morgen niet al te laat op, want zowel de schilder als iemand van de tapijtwinkel komt langs om de maten van de kamers in mijn woning op te nemen. Het tapijt op zich is erg mooi en weet al wat ik wil hebben. Vrijdag komt een goede vriend mij assisteren bij het inelkaar zetten van de reeds aanwezige meubels, dat vindt hij nog leuk ook… Ik hoop dat het tapijt later deze week gelegd kan worden, anders in de eerste helft van komende week in ieder geval. De eerstvolgende afspraken daarna zijn op 16-en 17 augustus en de 30e augustus. De netwerkbeheerder van het gas moet ook nog langskomen voor een nieuwe meter te installeren, en de meubels en gasfornuis en koelkast moeten ook nog worden afgeleverd.

 

Groetjes van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: