Dagje werken in eigen huis, en overige nieuwtjes…

Vrijdag 5 augustus 2011 >> Vandaag heb ik bezoek gehad van een goede vriend die mij ook heeft geholpen met praktische werkzaamheden in mijn woning. Zo hebben we een mooi nieuw meubel inelkeer gemonteerd. Dat was een enorme klus, maar wel leuk om te doen. Het is een mooie kast geworden, een audiovideomeubel voor in de woonkamer. Volgende week wordt de vloerbedekking gelegd en worden een aantal meubels bezorgd (bouwpakketten). Volgende week vrijdag, de 12de augustus, komt Rob weer langs om me te assisteren. Het zou wel goed zijn denk ik als het niet meer te lang duurt alvorens terug te keren in mijn oude woning. De 16de wordt er de bestelde huishoudelijke apparatuur bezorgd en gemonteerd en de dag erna komt volgens afspraak een monteur langs voor het aansluiten van de telefoon, kabeltelevisie en internet. Ik hoop dat er op korte termijn ook een nieuwe gasmeter geplaatst kan worden. Een week geleden nog werd ik gebeld door een medewerkster van Stedin, de netwerkbeheerder gas, die mij toen had beloofd dat ik de afgelopen week zou worden gebeld door de netwerkbeheerder voor het maken van een afspraak voor het plaatsen van een nieuwe gasmeter. Dit was vanochtend dus nog niet gebeurd en toen maar weer eens zelf gebeld. Wel al een schriftelijke bevestiging van mijn energieleverancier ontvangen voor de levering van gas en elektra, maar nog steeds geen gasmeter. Maar goed, er wordt nu spoed achter gezet, en verwacht a.s. maandag een telefoontje van Stedin.

Ja, ik heb eigenlijk nog meer dingen te vertellen, maar ja, al dat gemopper soms om mij heen, is best wel vervelend soms. Maar goed, gaat wel veranderen, want ik verwacht toch niet later dan de laatste week van augustus weer een nieuwe start te gaan maken in mijn woning……

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: