Nieuwe gasmeter geinstalleerd, cv combi HR ketel werkt weer, werkzaamheden aan website, overige werkzaamheden in huis vandaag, aanwezigheid in huis voelt goed…

Eigen woning, 8 augustus 2011 >>  Vanmiddag om even voor twaalf uur arriveerde ik weer even in mijn eigen woning. Het voelt goed om hier te zijn, heb er een goed gevoel bij tot op heden. Vanmorgen had ik nog even telefonisch contact opgenomen met Stedin, de netwerk-beheerder van het gas hier op deze locatie, om voor de vierde keer te vragen wanneer ze nou eens de gasmeter komen installeren. Duurde een tijdje, dat telefoongesprek, maar uiteindelijk kreeg ik een mevrouw aan de telefoon die heel meewerkend was. Ik kon ineens al per vandaag een afspraak maken met een monteur die de gasmeter zou komen plaatsen, en dat is uiteindelijk ook gebeurd. Rond kwart voor drie arriveerde de monteur en die heeft de splinternieuwe meter keurig netjes geinstalleerd in de meterkast. Het was wel iemand die het blijkbaar ontzettend druk had vandaag, en adviseerde me nog contact op te nemen met de verhuurder, omdat hij de HR cv-combiketel niet zo gauw aan de praat kon krijgen. Maar uiteindelijk bleek dat telefoontje met de woningbouwvereniging ook niet meer nodig te zijn, want ik hoefde slechts op een simpel knopje te drukken op de nieuwe ketel, waarna het apparaat zichzelf automatisch opstartte. Zowel de centrale verwarming als de heetwater voorziening doen het allebei weer perfekt. Voor alle zekerheid toen nog even contact opgenomen met de firma die het onderhoud van de ketels verzorgt, een bedrijf in Haarlem, het verhaal verteld en samen met de monteur de instellingen en lampjes op de ketel zorgvuldig doorgenomen. Niks mis mee, want alles blijkt prima in orde te zijn! Eindelijk, dat “ei” is ook weer gelegd. Nou ja, figuurlijk gesproken natuurlijk, want alleen een kip legt nu eenmaal eieren, maar goed. Alles wat dit betreft dus snel en goed geregeld. Mag ook wel na vier telefoontjes met de netwerkbeheerder.

 

Alvorens de monteur kwam heb ik eerst nog het tweede nieuwe meubeltje inelkaar gezet, heel eenvoudig, een mooi, degelijk en voordelig computermeubeltje op wieltjes, uitschuifbaar blad voor het toetsenbord, niet meer zo’n logge grote kast voor de computer. Ik heb er nu even mijn laptop op gezet, maar opzij, tegen de rechter zijwand van het meubel zit ook een plankje om een vaste desktop computer op te kunnen zetten. Reuze handig meubel en dat voor nog geen drie tientjes. Ook heb ik weer wat filmopnames gemaakt hier thuis.

 

Het voelt goed om hier te zijn, al is die lelijke grijze betonnen vloer dan geen gezicht. Maar ook dat probleem wordt a.s. donderdag 11 augustus opgelost, want dan wordt de vloerbedekking gelegd, een lichte kleur met een werkje erin, heel anders dan voorheen. Onder het vinyl komt nog een ondertapijt te liggen voor de geluids- en warmte-isolatie. A.s. donderdag worden ook de bestelde meubeltjes bezorgd, eveneens bouwpakketten. A.s. vrijdag komt Rob weer langs om me te assisteren bij het inelkaar zetten ervan.

 

Zoals het er nu naar uit ziet verwacht ik hier in de laatste week van deze augustusmaand weer te kunnen intrekken. Het huis zal er dan kwa inrichting en aankleding echt totaal anders en veel ruimer uit zien dan voorheen het geval was.

Daarnet op deze locatie ook nog een kleine wijziging aangebracht op de website op www.wakkerbewustzijn.nl. Een link toegevoegd naar een wel heel bijzondere website, en daarnaast opent er na drie seconde ook een videospotje van Youtube. Als het definitieve nog in bewerking zijnde websiteontwerp gereed is zal dit op dit adres worden geplaatst.

 

Groetjes van Boudewijn.

Comments

  1. Fijn dat je Hr-ketel het weer doet! Er is niks vervelender dan zonder warm water en verwarming te zitten. Zeker nu met die koude weer buiten, wil je toch af en toe een heerlijk warme douche nemen. Mag ik vragen wat voor HR-ketel jullie hebben?
    Wij zitten namelijk zelf ook te kijken naar een HR-ketel maar kunnen nog niet zo goed de keuze maken (tot nu toe wint deze het steeds: http://www.cvketel-weetjes.nl/informatie/cv-ketel-kiezen/beste-cv-ketel-2010.html) maar hoor ook graag van anderen welke zij hebben en hoe deze hen bevalt.
    Ik hoor het graag!
    Groeten M.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: