Bezigheden in woning vorderen aardig, verwachte terugkeer rond eind augustus a.s., woning voelt tot nog toe goed…

Vrijdag 12 augustus 2011 >> Ja, vandaag en gisteren heb ik samen met Rob behoorlijk wat werk verricht in verband met het inelkaar zetten van meubels e.d. Gisteren is de vloerbedekking gelegd, een dikke laag vinyl met daaronder ook een speciale onderlaag voor de isolatie van geluid en warmte. De mensen die dit gedaan hebben bleken al heel wat ervaring in het werk te hebben en zijn bijna vier uur bezig geweest om de klus te klaren. En het is heeeeel mooi geworden ook. Toch wel wat anders dan die lelijke grijze betonnen vloer waar ik eerst tegenaan zat te kijken. Verder zijn alle meubels in bouwpakketvorm keurig netjes door mij en goede vriend Rob inelkaar gezet, en vandaag is dat werk dan eindelijk gereed gekomen. Alleen nog een meubeltje voor de computer op te kunnen zetten en een glazen meubeltje voor de audio-apparatuur op te kunnen plaatsen. Dan kan ik ook weer radio montage programma’s samenstellen en opnemen, en ik wil mij ook gaan verdiepen in het maken van radio via internet, een van mijn liefste hartewensen op dit moment. In vroeger jaren heb ik ook al eens radio gemaakt, maar illegaal via de FM band (analoog). Nu wil ik gaan proberen om via internet radio te gaan maken, en me in eerste instantie uitgebreid verdiepen in de techniek die erachter schuilgaat, en de mogelijkheden op het gebied van internetradio. Ik zag zelfs enige tijd geleden al portable internet-radio-ontvangers te koop voor een leuk prijsje bij de Mycom vestiging aan de Rembrandtweg in Amstelveen.

Ben intussen ook bezig een ouder, maar nog prima werkend computersysteem, in orde te maken voor een vriendin. Het is een HP computer van omstreeks 2005-2006, met een 32 bits 2,93 gHz singlecore processor, 600 gigabyte harde schijf, 4 gb. RAM geheugen, 20 inch breedbeeld monitor van LG (type Flatron, LCD), via een DVI (Digital Video Interface) kabel verbonden met de interne 512 mb Asus NvIdia videokaart van de PC, besturingsprogramma Windows 7 Home Premium NL, 32 bits, en diverse software waaronder Office 2007 voor thuisgebruikers en Roxio Easy Media Creator 10, welke ook uitstekend geschikt is voor Win.7 gebruikers.

Volgende week wordt er de bestelde huishoudelijke apparatuur bezorgd, waaronder de koelkast, wasmachine en gasfornuis met oven. Verder verwacht ik komende week ook de monteur van Ziggo voor het aansluiten van de telefoon, internet en (digitale) televisie en radio-ontvangst, en de mensen die het bestelde bed voor mij komen installeren. Daarnaast later in de komende week verwacht ik nog bezoek van Rob, want er is ook nog heel erg veel werk te verrichten in de gehuurde boxruimte waar al mijn overgebleven spulletjes van na de brand zijn opgeslagen. Kortom, genoeg te doen dus. Het voelt best wel goed tot nog toe om bezig te zijn in het huis, in het vooruitzicht er weer terug te keren, naar verwachting zo rond eind deze augustusmaand.

Groetjes van Boudewijn.

Comments

  1. Hey Boudewijn,

    wat leuk voor je dat het zo goed gaat met alles !

    groetjes,

    bart v.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: