Tijd voor verandering, huidige ontwikkelingen en overig nieuws…

Zondag 14 augustus 2011 >> Vandaag helaas een wat minder plezierig verlopende dag. Ik weet dat ze bij de Mediamarkt hele mooie kastjes verkopen voor het opbergen van mijn dvd films, en wist ook dat die winkel ook op zondag geopend is. En dus leek het ons een goed idee om na vier jaar weer eens een bezoekje aan die winkel te gaan brengen. Dat verliep echter minder gunstig dan was voorzien, want onderweg, en vooral na Ouderkerk a/d Amstel gepasseerd te zijn, kwamen we al gauw muurvast te zitten in een eindeloos lange file richting de Arena. Ik heb weleens drukke wegen gezien in mijn leven, maar dit sloeg echt alles; een grote chaos op de weg richting de Arena! Onderweg daar naar toe hordes mensen, Ajax supporters, brutale automobilisten die zich overal tussen proberen te werken. Niet erg handig gemaakt, want al het verkeer wat zich richting de parkeergarage nabij de Arena beweegt wordt over slechts een rijbaan geleid. Uiteindelijk waren we het zat en zijn vervolgens via de afslag Duivendrecht en vervolgens de A9 weer terug naar Amstelveen gereden. Dat was dus eigenlijk geen succes.

Eenmaal thuisgekomen wel genoten van het mooie weer en enige tijd buiten in de tuin gezeten. In de avond vond ik het leuk om weer eens een film van dvd te kijken, en daarbij koos ik voor de klassieker uit 1979,  Escape from Alcatraz, van Clint Eastwood. Goede film, een van de bekendste van Clint Eastwood.

Verder zie ik toch wel erg uit om weer terug te keren in mijn woning, want ik merk dat al die bemoeienis, inmenging in privékwesties hier, mij geen goed doet en nog altijd behoorlijk wat spanningen veroorzaakt. Ik heb bijna geen privéleven meer op sommige momenten, en ik ben dat behoorlijk zat na bijna acht maanden van mijn eigen woning verbannen te zijn geweest… Het doet me in ieder geval geen goed. Nee, ik vond het vandaag geen prettige, nogal emotionele dag…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: