Installatie internet, bellen en televisie/radio geslaagd!

Woensdag 17 augustus 2011 >> Vandaag een volle, maar wel geslaagde dag. Vanochtend om tien uur een kort gesprekje gehad met mijn spv’er, wegens vakantie van diegene die ik normaal spreek een andere, maar het gesprek duurde hooguit een half uurtje. Daarna ben ik direkt naar mijn woning gereden, vanwege een tweetal afspraken vanmiddag. Even na twaalf uur arriveerde de monteur van Ziggo, die alles voor mij keurig netjes in orde heeft gemaakt. Televisie, telefoon en internet, het doet het allemaal perfekt. Wel is het nog even leren omgaan met de nieuwe apparatuur, maar verder werkt alles prima. Een voor mij ongekend hoge downloadsnelheid van maximaal ruim 38 mb./sec. en een maximale uploadsnelheid van maar liefst 3,7 mb./sec., een enorme verbetering dus. Ik ga nu weer langs mijn moeder, want het eten staat klaar. Ik ben vanavond weer even hier in mijn woning. Het bed is ook gearriveerd en geinstalleerd…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: