Bezigheden en aanwezigheid in nieuwe huis bevallen goed…

Vrijdag 19 augustus 2011 >> Vandaag ben ik weer druk bezig geweest, samen met Rob, om een aantal dozen uit de boxruimte uit te zoeken en overbodige rommel weg te gooien. Behalve de twee bedspiralen vonden we ook nog twee goede en stevige matrassen, een nieuwe bureaustoel nog helemaal in doos, die ik vlak voor de brand nog heb aangeschaft. Ik vond zelfs nog mijn oude Mycom computer van februari 2007, mijn vroegere Vista computer, met een Intel Pentium D Dual Core 2,8 gHz processor, 4 gb. RAM geheugen en ik ga deze computer opnieuw installeren en controleren of alles na de brand nog goed werkt. De HP computer met AMD Atlon 64 bits processor die ik nu even in mijn woning gebruik ga ik mettertijd gebruiken met een andere versie van Windows 7, Home Premium. Deze computer zal ik dan opslaan in de bergruimte hier in huis, voor rezerve, en mogelijk ook als nieuwe computer voor mijn beste vriendin, voor als haar aankomende computer het ooit mocht begeven. Ik vond nog hetzelfde softwareprogramma Webcreator 5 pro in een van de vele dozen, en heb dat programma nu dus per abuis dubbel aangeschaft. Misschien kan ik mijn beste vriendin daar nog een plezier mee doen…

Het was een hele klus, al dat gesjouw in de boxruimte en om de dozen die we deze keer mee naar mijn woning hebben vervoerd, hier naartoe te krijgen. Weliswaar ook wel weer leuk werk, maar wel erg vermoeiend. Ik ben moe van al het werk en ga zodirekt weer terug naar mijn moeder.

De aanwezigheid in mijn woning voelt vooralsnog goed, de belangrijkste klussen zijn nu op enkele kleinigheden na, zo goed als voltooid. Alleen nog de gordijnen, het transport van meubeltjes die in de boxruimte staan opgeslagen, het netjes wegwerken van de twee netwerkkabels die door de woning heen lopen, maar dat gaat allemaal best goedkomen denk ik. Ik ga nu naar mijn moeder, en voel toch duidelijk de behoefte om na alle inspanningen wat rust te nemen voor de rest van de avond…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: