Ontroerende film, eerste nacht thuis sinds 19-12-2010, leuk en spannend tegelijk…

Zondag 28 augustus 2011 >> Vandaag was het een vrij goede dag gelukkig. Ik ben vanmiddag naar mijn huis gegaan, vanvond hier gegeten, film gekeken en vannacht blijf ik voor het eerst sinds december vorig jaar weer een nachtje in mijn oude, geheel opgeknapte woning. Dat is enerzijds een leuk vooruitzicht, maar aan de andere kant natuurlijk ook best wel een beetje spannend hoe dat zal gaan na al die maanden.

Er is in de afgelopen acht maanden heel wat gebeurd, behalve de brand in mijn woning ben ik ook mijn vader kwijt geraakt en mijn beste vriend Mauries korte tijd daarna. Daarna alle toestanden rondom mijn terugkeer hier in de oude woning wat juridisch gezien ook niet helemaal in de haak was, en nu is het moment dan eindelijk gekomen dat ik een serieuze stap neem op weg naar definitieve terugkeer naar mijn oude woning. Het is de bedoeling dat ik vannacht hier een nachtje slaap.

Vanavond ook naar een werkelijk ontroerende film gekeken, getiteld “Veronica decides to die”, over een suicidiale jonge vrouw van 30 jaar die in een privekliniek terecht komt en daar uiteindelijk een geliefde partner leert kennen. Uiteindelijk verlaten ze samen zelf de kliniek en gaan weer een nieuw leven opbouwen. Werkelijk een ontroerende film.

Morgen is het alweer maandag, een nieuwe dag in de week en diverse dingen te regelen. Ik weet niet hoe het morgen loopt, maar er zit een kansje in dat ik morgen hier weer een groot deel van de dag verblijf en mogelijk ook de nacht van maandag op dinsdag.

Ik merk toch wel dat er dingen loskomen, maar heb er toch wel vertrouwen in gekregen dat er mogelijkheden op mijn pad komen om nieuwe contacten aan te gaan. Zo ben ik al enige tijd ingeschreven op een vriendensite, en kreeg de afgelopen week in totaal al vier mailtjes met verzoek tot nadere kennismaking. Dat wil echter niet zeggen dat ik zomaar met iedereen in zee ga. Nee, daarvoor heeft het leven me destijds, in negatieve zin, iets teveel geleerd. Het gaat er ook om iemand te vinden die in spiritueel opzicht in voldoende mate aansluit bij mijn levensloop, en anders voel ik er niks voor. We laten de tijd gewoon zijn werk doen, lijkt mij de beste manier om door het leven te gaan.

 

Lieve groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: