Verblijf in woning lijkt nog steeds een goede ervaring…, problemen met enkele emailadressen, mooie muziek……

Dinsdag 30 augustus 2011 >> Ik ben nu alweer sinds afgelopen zondagmiddag teruggekeerd in mijn woning, na acht maanden elders verbleven te hebben. Vanmiddag is Rob nog even langsgeweest, en het was vandaag toch een aardige dag. Gisterenavond nog even het audiomeubel inelkaar gezet, naast de oude computer in de hobby/logeerkamer gezet en vanavond de apparatuur in dat kastje gezet en bijna helemaal aangesloten, inclusief mengpaneel. Alleen de luidsprekerboxen (twee oude Jamo’s) staan nog in de boxruimte in Aalsmeer en deze ga ik eerdaags ophalen. Ik had nog wel inmiddels nogal verouderd speciaal luidsprekerkabel liggen, maar toen ik vanmiddag voor iets anders bij een elektronica speciaalzaak elders in Amstelveen was, kwam ik erachter dat ze tegenwoordig luidsprekerkabel hebben liggen wat kwalitatief gezien nog veel beter is dan het oude kabel wat alweer een jaartje of 15 meegaat. Wel erg prijzig, maar het is wel weer een investering voor de langere termijn. Wie denkt met een goede klassieke versterker en twee goede luid-sprekerboxen, met elkaar verbonden door gewoon elektriciteitsdraad, goede resultaten kan bereiken zal bedrogen uitkomen. Het verschil in geluidskwaliteit is echt duidelijk merkbaar groot wanneer je daarvoor speciale luidsprekerkabel koopt bij een goede elektronicawinkel.

Vanavond heb ik nog even een oude dvd-video, naar aanleiding van Peggy en mij, gemaakt eind juli 2010, opnieuw ingelezen en gekopieerd op de harde schijf van de oude computer die in de hobbykamer staat. Deze is veel te lang om op YouTube te kunnen plaatsen, en ik ga eerdaags dan ook een ingekorte versie van deze video reproduceren, met een maximale lengte van vijftien minuten. Deze kan dan op dvd worden gebrand en eventueel ook naar mijn videokanaal op YouTube worden geupload. Daarnaast komt Debby, mijn hondje, morgenochten een paar uur hier op visite, zodat ze weer wat kan wennen. Ik denk erover om ook wat videoopnames te maken tijdens haar verblijf hier in mijn woning. Zij is ook al ruim acht maanden niet meer hier in huis geweest. Ik heb inmddels sinds eind juli (de sleuteloverdracht) jongstleden al ruim voldoende videomateriaal bijelkaar verzameld om daar tenminste twee of drie video’s van te kunnen samenstellen, voor op dvd en ook voor te uploaden naar YouTube.

Ik ondervind wel wat problemen met het binnenhalen en versturen van emails met mijn nieuwe account bij Ziggo, en ik heb helaas nog geen tijd gehad om de klantenservice hierover te bellen. Gisteren ondervond ik ook grote problemen met mijn oude Planet emailadressen van KPN (waarvoor ik nog een los klein emailabonnementje heb lopen), dat wil zeggen, het binnenhalen van emailberichten via beide Planet emailadressen is geen enkel probleem, maar het versturen van berichten via deze emailadressen verloopt vooralsnog niet geheel probleemloos. Ik ga dit nog nader uitzoeken en proberen op te lossen. Op dit moment verloopt het emailverkeer van en met mij hoofdzakelijk en probleemloos via mijn beide emailadressen van Windows Live (paradijsvogel2009@live.nl en cbdekat@live.nl), dus het beste kun je me de eerste tijd in ieder geval via een van deze mailadressen bereiken via email.

Verder ben ik ook erg benieuwd hoe het met mijn beste goede vriendin is die ik al een tijd niet meer heb gesproken. Ik zal haar eerdaags, in ieder geval op korte termijn, een mailtje sturen via een van mijn @live mailadressen…

Tenslotte nog drie prachtig mooie songs van een zanger die ik alweer enige tijd geleden op het internet tegenkwam, Dan Fogelberg. Deze draait ook al heel wat jaren mee, en is als ik het goed heb in 2007 overleden. Je kunt luisteren naar drie mooie songs die zowel muzikaal,  videotechnisch als inhoudelijk, erg mooi inelkaar zitten. Tot de volgende keer maar weer.

 

 

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: