Vannacht enorme huilbui, en overige bijzonderheden…..

Woensdag 7 september 2011 >> Ik lag op bed, probeerde wat te rusten, maar dat wilde vannacht niet erg lukken. Ik voelde op een gegeven moment heel veel  energie, en voelde me net als de laatste paar dagen wat verdrietig om wat er drie dagen geleden gebeurde omtrent de vrij radicale, nogal harde contactverbreking met iemand waarmee ik de tot nog toe veruit meest diepgaande vriendschappelijke band van heel mijn leven heb ervaren. De energie die ik voelde dwong mij uiteindelijk om rond een uur of drie even uit bed te gaan en wat te gaan drinken in de woonkamer. Ik werd toen overvallen door een huilbui, zo erg als ik het sinds het overlijden van Peggy nooit meer had gehad.

Eigenlijk zou ik best nog eens willen praten met x, want er kloppen volgens mij dingen niet, het gesprek van 4 september kwam als een donderslag bij heldere hemel op me over. Ik begreep van x dat zij zich niet erg lekker voelde, maar ik kan me nauwelijks voorstellen dat zoiets te maken zou hebben met het contact met mij, wat altijd erg goed is geweest. Ik was me van geen kwaad bewust en ik was trouwens ook met hele andere dingen bezig in mijn huis om me al te zeer met andere mensen zoals ook zij, bezig te kunnen houden! Daar was enige tijd helaas ook niet voldoende ruimte voor, maar was zeker van plan om het contact niet te verbreken! De dieperliggende reden waarom zij het contact heeft verbroken en daarmee een einde probeert te maken aan de mooiste vriendschap die je in je leven kunt tegenkomen, klopt volgens mij van geen kant. Hoe dat zo heeft kunnen gebeuren, ik vind het nog altijd erg verdrietig. Ze had ook eerst met mij over dingen kunnen praten in plaats van meteen zo’n tamelijk harde, radicale stap te nemen van contactverbreking. Ik kan mij ook niet voorstellen dat dat haar momenteel echt lekker zit……

Ik reken er maar niet teveel op, maar ik hoop nog eens wat van haar kant te horen. Ik zou daar wel voor open blijven staan in ieder geval. Ik heb desondanks een paar brede schouders, als je begrijpt wat ik bedoel. Het is mij volslagen onduidelijk waarom zij ineens metteen zo’n radicale stap heeft genomen, en de illusie heeft dat je zo’n ontzettend diepe vriendschappelijke band in no time radicaal en volledig zou kunnen verbreken. Dat kan niet, en dat heeft de natuur ook niet zo bedoeld…

Een van de belangrijkste dingen die niet klopt is de veronderstelling dat ik veel energie aan haar zou hebben onttrokken in het contact. Echter, dat kan niet zo zijn als je zelf van binnen heel krachtig in je eigen positieve energie zit. Dit laatste is overigens iets wat zij zelf nog kort geleden had opgemerkt bovendien! Ze spreekt dus eigenlijk zichzelf tegen. Er moet een andere reden (gebeurtenis m.b.t. iemand anders ,andere mensen, een entiteit met negatieve bedoelingen??, bijv.) zijn wat haar tot die stap heeft gebracht…….

Vanmiddag denk ik even kijken naar een kledingkast voor in de slaapkamer. Volgende week vrijdag, de 16de, worden de gordijnrails opgehangen en de leengordijnen zolang ogehangen. Het was hoe dan ook een zware nacht.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: