Dag met onverwachtse wending: Iemand te logeren voor enige tijd…

Donderdag 8 september 2011 >> Vandaag kreeg ik een telefoontje van een hele goede bekende, zij gaf aan graag een tijdje ergens anders te willen zijn om een persoonlijke reden. Ik heb haar vanmiddag opgehaald en zij verblijft nu voor enige tijd hier bij mij thuis en is ook te logeren hier. Ik denk persoonlijk dat deze periode voor ons allebei gunstig zal zijn. Zij is leuk gezelschap, maar dit is ook erg leerzaam denk ik…

Groetjes van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: