Videodocumentaire “Terug in eigen huis”, afl.1 geplaatst op YouTube…

Amstelveen, zaterdag 10 september 2011 >> Het was veel werk, maar wel leuk om te doen, mijn eerste zelfgemaakte deel uit de videodocumentaire die ik hem gemaakt naar aanleiding van alles wat verband houdt met de terugkeer in mijn woning, na de brand van 19 december 2010. Er geldt een maximale upload-duur van 15 minuten per video, en dus heb ik videomateriaal genoeg om tenminste drie delen te maken naar aanleiding van de terugkeer-operatie in mijn woning. Je kunt bij het bekijken en beluisteren van de video ook kiezen voor een hogere resolutie voor meer scherpte. Als dat niet direkt lukt en het knopje cc onderin het venstertje van het beeld rood is gekleurd, klik daar dan even op, dan kun je kiezen voor die hogere resolutie in HD kwaliteit (1080p.) Veel kijkplezier.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: