XXX is weer terug, medepatient even toegesproken op binnenplaats D0, ggz kliniek Hoofddorp..

Ik zat daarnet wat te schrijven op mijn werkkamer hier, nummer 23, toen op een gegeven moment xxx op de deur klopte. Wat fijn dat zij is ontsnapt uit de isoleercel. Het is zo’n ongelofelijk lieve vrouw, daar zou ik nu al boekdelen vol over kunnen schrijven.

Nu is xxx weer even binnen het gebouw, op haar kamer, waar ik kort geleden een stukje pure chocolade heb neergelegd. Ik heb er geen woorden voor hoeveel ik om haar geef, en hoeveel zij ook om mij geeft. Ik denk dat wij samen een hele leuke en bijzonder fijne tijd gaan beleven, die letterlijk tot in de eeuwigheid zal gaan duren. Ook hoop ik, eenmaal thuisgekomen Sabrina weer opnieuw te mogen ontmoeten, en wellicht dan of enige tijd later ook mijn derde zielsverwante vriendin Peggy.

Ik hoop dat xxx en ik gauw samen weg mogen gaan hier, met ontslag, danwel naar de Amstelmere, wat al een enorme bewegingsvrijheid meer zou geven dan het verblijf hier. Maar ik wil niet eerder weg gaan dan samen met xxx. Zij heeft ook een vergelijkbare Lijdensweg ondergaan in haar leven, net als Peggy. Het wordt tijd voor gerechtigheid, d.w.z. een gelukkig leven voor ons viertjes, xxx, Peggy, Sabrina en mijzelf. Een tijd van vrede onvoorwaardelijke Liefde en Vriendschap. Daar kan en mag verder niets tussenin komen te staan. Ik ga niet eerder hier weg dan samen met xxx.

Dit was het dan weer voor nu. Ik zou, mochten zij dit lezen, langs deze weg alsnog mijn ontslag willen indienen, voor mijzelf en voor xxx, onder eigen verantwoordelijkheid. Daar wil ik de hulpverlening ook niet mee belasten. XXX en ik zijn kerngezond en willen aan een nieuw leven beginnen. Dat kan alleen maar BUITEN de muren van dit gebouw. Hij of zij die zich hulpverlener noemt en ons deze kans op korte termijn niet wil geven is de naam hulpverlener eigenlijk niet waardig…

Lieve groeten,

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: