XXX is zoek, innerlijke onrust op de afdeling

Hoofddorp, donderdag 6 oktober 2011 >> Afgelopen nacht wat korter en nogal onrustig geslapen. Wel een erg leuke avond gehad. Gisterennacht heel lang geslapen, meer dan 12 uur, o.a. daardoor vannacht niet zoveel slaapbehoefte gehad. Vanochtend ben ik rond 7 uur opgestaan. Het is regenachtig, winderig en tamelijk fris weer, op de binnenplaats gaan zitten, alwaar weer die onprettig aanvoelende medepatiente van de afdeling hier aan tafel kwam zitten. Zij probeert mij op allerlei mogelijke manieren te manipuleren. Het is toch aan de mensen zelf hier op de afdeling (patienten en hulpverleners) om daar een oplossing voor te vinden. Deze taak ligt niet in mijn handen en dat wil ik ook niet.

Mijn taak hier op de gesloten afdeling is op dit moment in ieder geval ten einde, en heb momenteel ook geen behoefte meer om hier te zijn. Ik ben geestelijk gezond en volledig helder van geest, wel nogal emotioneel van binnen, maar dat is gezond… Geen enkele reden om meer hier te blijven. Ik wil hier weg, liefst vandaag nog. Ik voel me niet op mijn gemak vanwege die allesoverheersende invloed en manipulatie van yyy. Waar ik ook ben, behoudens mijn eigen kamer (nu nr.23), ik kom die lastige persoon ieder moment tegen, ze denkt mij te slim af te zijn maar ik word wel erg moe van het steeds van de ene plek naar de andere lopen, ik haat dat mens tot diep in mijn hart. Als er iemand in een isoleercel thuishoort dan is het deze persoon. Lieve mensen hier op de afdeling, doe hier alsjeblieft wat aan. Deze vrouw beinvloedt het welzijn van andere mensen.  Een van de vele dingen die het leven me hebben geleerd is om door maskers van dergelijke mensen heen te kijken. Mij krijgt ze niet meer klein, maar erg prettig is het niet om in haar direkte omgeving te verblijven…

Ik wil zo gauw mogelijk naar huis, naar Amstelveen in ieder geval, liefst samen met XXX.  Daar liggen mijn wortels, daar ligt mijn toekomst, niet hier momenteel in Hoofddorp. Er bestaat ook nog zoiets al eigen verantwoordelijkheid. Dringend verzoek aan de hulpverlening en mijn psychiater hier om deze hartewens in vervulling te laten gaan.

Ik kan mij emotioneel best wel staande houden, maar deze ongezonde situatie van aanwezigheid van een ongewenste medepatiente  is voor ons allebei in het bijzonder geen gezonde zaak. Dat voelt niet echt goed.

Daarom langs deze weg de mededeling dat ik van plan ben om onder eigen verantwoordelijkheid mijn ontslag in te dienen met betrekking tot de opnameperiode op de gesloten afdeling, maar ook in meer algemene zin. Ik hoop dat deze beslissing gehoord en gerespekteerd wordt door hulpverleners en de psychiater hier. Ik weet zelf goed genoeg hoe het met mij gaat……. Maar als tweelingzielen te lang van elkaar afgezonderd zijn dan is dit voor alle partijen geen gezonde zaak, kwa niveau van welzijn en levensvreugde.. Waar is dat nu nog voor nodig om mij nog langer hier te houden…….

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: