Over de eeuwigdurende orgasme-Wow-ervaring…

Hoofddorp, 7 oktober 2011 // 14.30u.

Net even met een verpleegkundige een kleine wandeling gemaakt naar het nabijgelegen Spaarneziekenhuis, hier in Hoofddorp. Daar heb ik de nodige frisdranken, een zak chips, een sausijzenbroodje e.d. gekocht en we zijn toen weer teruggelopen naar de kliniek D0. Een bijzondere dag.

Vanochtend toen ik nog in mijn bed lag, werd er rond kwart voor negen aan de deur geklopt. Het was de schoonmaakster, waarvan ik later hoorde dat zij X.heet. Wat een aardige vrouw….. Ongeveer een uurtje later was ik aanwezig bij de ochtendbespreking, die werd voorgezeten door iemand van de verpleging. Ik heb daar toen aangegeven dat ik graag meer vrijheden zou willen hebben, maar ook dat ik me goed genoeg voel om weer naar Amstelveen terug te keren, maar liever niet alleen. Want ja, ik heb hier een beeldschone knappe, intelligente en bijzonder liefdevolle vrouw ontmoet, genaamd XXX, medepatiente op de afdeling, die hier al maandenlang is opgenomen. Het was eigenlijk al liefde op het eerste gezicht, waarvoor eigenlijk geen woorden nodig zijn. Want dat wisten we al vanaf het eerste begin van onze kennismaking van elkaar, dat we voor elkaar voorbestemd zijn. Ik ga niet terug naar Amstelveen zonder haar. Zij is zo ontzettend lief en heeft ook een rijk gevoel voor humor.

Na de ochtendbespreking zat ik even buiten, net als nu, aan het salontafeltje op de binnenplaats van de kliniek, colaatje erbij, en op een gegeven moment ging de deur zachtjes open, en zag daar iemand van de verpleegpost staan, met aan zijn zijde een andere collega.  Ze nodigden me uit voor een kort gesprekje. Kort gezegd komt het hierop neer dat er nog een familiegesprek zal volgen, maar er werd gezegd dat dat gesprek hier zal plaatsvinden of later als ik weer in Amstelveen terug ben, binnen twee weken na nu. Zij weten inmiddels ook, net als iedereen op de afdeling, al af van de liefde die ik en XXX voor elkaar voelen. Dat is een liefde gebaseerd op zielsverwantschap, een vorm van liefde die nog zo oneindig veel dieper gaat dan liefde in standaard relatievormen. Het is een vorm van liefde gebaseerd op onvoorwaardelijkheid, maar ook iets wat letterlijk tot in de eeuwigheid al blijven voortduren. Verliefdheid een tijdelijke zaak? Ach welnee, in ons geval niet, en dat geldt natuurlijk ook evenzeer voor andere liefdes gebaseerd op tweelingen-zielsverwantschap, zoals met Sabrina en Peggy…

Weer later zag ik XXX met twee mensen wandelen in de richting van de kamer waarin ik kort daarvoor had gesproken met een hulpverlener, hoogstwaarschijnlijk over diezelfde dingen als waar ik over heb gesproken met hem. Vertrekken hier vanaf  Spaarnepoort 1 richting Amstelveen, zonder XXX? Nee, dat gebeurt dus ook niet, en dat wil zij ook niet….. Die betoverende blik uit haar mooie blauwe ogen, dat is zoiets wonderbaarlijks, waar eveneens geen woorden voor zijn te vinden….. Ja, ja….

Voor de wandeling naar het ziekenhuiswinkeltje ging moest ik ineens heel hard lachen. Een medepatient dacht ervan overtuigd te zijn dat Wouter Bos (PvdA) direkteur zou zijn van GGZ in Geest, en als klap op de vuurpijl vertelde ze me hier op de binnenplaats, in het openbaar dat zij met Wouter Bos zou gaan trouwen. (hi hi).

Maar, op korte termijn hoop ik in eerste instantie spoedig terug naar Amstelveen te keren, samen met XXX, en eerst eens uitgebreid zoenen natuurlijk. Maar dat is toch echt……..een privé-aangelegenheid……

(wordt vervolgd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: