enkele links naar mijn andere websites, eerste aktiviteiten na terugkeer in Amstelveen

www.wakkerbewustzijn.nl  (info-site)

www.boudewijnhoogsensitief.nl  (website Peggy en Boudewijn)

http://opnieuwgeboren.wordpress.com  (informatie en verhalen/ervaringen nieuw leven)

http://cbdekat.magix.net/public  (muziek- en radioprogramma’s, site in bewerking)

 

toekomstige aktiviteiten

*Opzetten lokale radiozender, te ontvangen in Amstelveen en omgeving. In eerste instantie via te bestellen radio-ontvangers, 444 mHz band, op vrij korte termijn.

Daarna herstelwerkzaamheden aan reeds in huis aanwezige radiozender, versterking zendvermogen tot ongeveer 10-50 Watt, met standaard FM ontvangstapparatuur te ontvangen in de hele regio Noord-Holland-Zuid, te ontvangen tussen 104-105 mHz (FM-mono, later mogelijk FM-stereo). Eventueel gecombineerd met aansluiting op het lokale reeds  bestaande kabel-netwerk…

*Later het bouwen of laten bouwen van een kortegolfzender met een zendvermogen tussen 100- en 500 Watt, op termijn te ontvangen over de gehele wereld (AM/SSB).

GEEN uitzendingen via een satteliet. Deze zullen in de toekomst niet meer nodig zijn. Het bekende effekt van het periodiek wegvallen van een kortegolf-radiostation, zal vanwege het in de toekomstige geheel ontbreken van negatieve, verstorende energiedeeltjes op aarde en in de atmosfeer, niet meer gebeuren. Anders gezegd, via de kortegolf zal een volledig stabiele radio-ontvangst realiteit gaan worden met een hoge CD-geluidskwaliteit, ja zelfs uitzendingen in stereo zullen dan mogelijk worden via de kortegolfband.

*Diverse uitbreidingen van mijn reeds bestaande websites.

*Voor mededelingen over e.e.a. en eventuele nieuwe ontwikkelingen m.b.t. al het bovenstaande, zie deze weblogsite op http://paradijsvogel2009.wordpress.com

****************************************************************************

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: