Correcties toegepast op recentelijke weblogs, en overig nieuws.

Gisteren kreeg ik het verzoek om een aantal wijzigingen aan te brengen aan recentelijk geschreven weblogs sinds het begin van mijn laatste opnameperiode hier op D0. Dat was ook even nodig voor mijn eigen veiligheid. Pas later als ik hier weer weg ben kan ik weer volledig mezelf zijn.

Toch was dat aanpassen van bestaande weblogs, emotioneel, geen gemakkelijk iets. Maar goed, het zij zo….

Ik zie uit naar de toekomst, samen met XXX, en m’n andere zielsverwante vriendinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: