Rectificatie op artikel d.d.28-9-2011, op weblog opnieuwgeboren

In mijn weblogartikel van 28 september jl.  van mijn weblog “opnieuwgeboren” staan een aantal zaken waarvan wordt gezegd dat deze nogal vergaand zijn. Gisteren en vanochtend heb ik geprobeerd om rechtstreeks in te loggen op dit artikel, maar dat is mij helaas niet gelukt, om onduidelijke technische redenen. Het gaat om de alinea in dat artikel waarin het woord ‘brandstapel’ wordt gebruikt. Deze alinea is misschien wat overtrokken geweest en kun je dus beschouwen als ‘gedeeltelijk onjuist’. In de nabije toekomst wil ik alsnog proberen om deze alinea te verwijderen, en kan daarvoor zonodig ook contact opnemen met de helpdesk van de server waarop mijn weblogsite draait.

Met vriendelijke groeten,

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: