Nieuwe video: Het Hoofddorp Avontuur deel 2, lastige persoon op afdeling is weg, goede stemming op afdeling D0….

Hoofddorp, woensdag 12 oktober 2011 >> Vandaag was de stemming op de gesloten afdeling over het algemeen goed en betrekkelijk ontspannen te noemen. Ik hoorde dat de lastige persoon op de afdeling hier niet meer aanwezig is, wat voor vele mensen denk ik een hele opluchting is. Het contact met m’n vriendinnetje xxx is ook nog altijd erg goed, al heb ik haar vanavond na het eten tot nog toe niet meer gezien.

Daarnet heb ik bovenstaande video geupload naar de youtube server, waardoor deze ook te zien is op mijn youtube videokanaal mrboudewijn1963. Het is inmiddels alweer de achtste video die ik op het web heb geplaatst. Het videokanaal is in betrekkelijk korte tijd al regelmatig bezocht en bekeken.

Maar ja, nu zit ik weer even buiten, omdat er binnen in het gebouw hier geen mogelijkheid voor mij is om verbinding met het internet te krijgen. Ik ben daarvoor nog steeds afhankelijk van een uiterst zwak signaaltje van een onbeveiligd modem ergens hier in de omgeving. Het is kwa temperatuur niet erg aangenaam hier, maar het is toch wel even leuk om iets op het web te zetten.

Ik hoop gauw weer terug te gaan naar Amstelveen, samen met xxx. Dat zou erg leuk zijn. Ik probeer er maar op te vertrouwen dat dit laatste ook zo zal gaan gebeuren.

Er is daarnaast ook iemand anders buiten deze gesloten afdeling die ik toch ook wel erg begin te missen. Maar ook S. is altijd welkom als ze weer zou intrekken bij mij. Ik hoop van harte dat het goed met haar gaat…

Momenteel nog een beetje een stille avond. Ik merk hier ook dat steeds meer mensen met een traumatisch verleden bij mij hun verhaal kwijt kunnen. Vind ik helemaal niet erg, het hindert mij persoonlijk geenszins en ben blij dat ze deze traumatische ervaringen bij mij kwijt durven…

Morgen is het alweer donderdag. Iedere dag is weer anders, en het is gewoon een erg spannende tijd momenteel, maar ik bedoel dat overwegend positief…..

Lieve groetjes aan iedereen,

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: