Onderbroekenlol op D0, overlast van buitenlandse gast op afdeling…

Hoofddorp, 11 oktober 2011 >> Ja, dat was wat vanmorgen. Ik lag heerlijk een paar bomen om te zagen in mijn slaap, toen er om negen uur op de deur werd geklopt. Ik ben toen naar de badkamer gelopen, en de schoonmaakster ging mijn kamer schoonmaken. Was wel lachen, want ik had de deur op een klein kiertje staan en er werd een grappige opmerking gemaakt over mijn kledij. “Wat een sexy man, in zijn ondergoed”…. Ja ja, en toen ik had gedouchd bemerkte ik dat mijn kamerdeur op slot was, en ja, toen maar een wandeling in mijn ondergoed gemaakt door de gang, aangeklopt bij de medicijnkamer en vervolgens werd de kamerdeur opengemaakt… Was wel grappig.

En daarnet, gezeten hier op het binnenplein van de kliniek, kwam XXX even een kijkje nemen, gekleed in een dikke winterjas en daaronder?? mmmmm.! Was ook wel……aardig vond ikzelf.

Ja toch wel anders dan gisteren. We hebben hier een gast op de afdeling uit het buitenland, hij werd behoorlijk agressief in woorden, schreeuwde en smeet met allerlei dingen in zijn kamer. Zo overheersend, maar gelukkig was er iemand van de afdeling die me uit deze nachtmerrie bevrijdde, en ben toen met hem een wandeling gaan maken in de omgeving van het ziekenhuis. Gelukkig knapte ik weer vrij snel op en de rest van de avond verliep gelukkig vrij goed, maar toch wat minder dan de avonden daarvoor.

Helaas was er een buitenlandse meneer die gisterenavond wel een deel van mijn avond volledig heeft verpest. De man werd in woorden zelfs agressief, maar gelukkig was er iemand op de afdeling die mij uit de situatie bevrijdde, en ben toen met hem een stuk gaan wandelen in de omgeving van het ziekenhuis. Dat hielp wel goed, maar toch, afgelopen avond was toch beduidend minder dan gebruikelijk.

Vanochtend kwam XXX hier even op de binnenplaats, bijzonder sexy gekleed, maar wel met een dikke winterjas er overheen. Wat een leuke, lieve, schattige vrouw, en ik probeer er maar op te vertrouwen dat ik samen met haar naar Amstelveen kan gaan.

Net werd die buitenlandse meneer, die nogal opdringerig en overheersend is, weer even lastig, maar heb dit meteen aan de verpleging gemeld.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: