Mooi weer maar weinig vrijheden, ontbreken van dongel bemoeilijkt aktiviteiten op het internet, overig nieuws…

Zaterdag 15 oktober 2011 >> Vanochtend ben ik samen met iemand even langs de frisdrank-automaat gelopen en wat te drinken in huis gehaald. Ik kan wel naar buiten, maar slechts kwartiertjes en met begeleiding. Veel andere patienten hebben meer vrijheden dan ik, soms zelfs zonder begeleiding. Tijdens mijn vorige opname hier was dat anders. Ik kreeg toen al snel vrijheden waardoor ik bijvoorbeeld ook zelfstandig uitstapjes kon gaan maken naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum.

Het is erg jammer dat ik hier geen mobiel internetdongel voor mobiel internet tot mijn beschikking heb. Daardoor ben ik gebonden aan het internet op het binnenplein hier, wat in de kille avonduren nog weleens wat problemen geeft.

Ik ga straks even een tijdje verblijven op mijn kamer, wellicht wat spullen opruimen…

Volgende keer heb ik misschien weer meer nieuws te melden. Vooralsnog verder weinig bijzonderheden…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: