Zomaar wat gedachten, over een mooie ervaring tijdens mijn slaap, en overige bijzonderheden…

.Hoofddorp, zaterdag 15 oktober 2011 >> Ja, al met al best wel een hele mooie en bijzondere dag vandaag. Het begon eigenlijk al afgelopen nacht. Het was een heerlijke nacht, en op een zeker moment gedurende die nacht kwam ik terecht in een vrij langdurige periode van halfslaap. Wat ik tijdens die halfslaap-periode voelde was zo mooi, zo heerlijk dat ik het eigenlijk niet kan nalaten om daarover ietsje meer te vertellen op mijn weblog. Tijdens die halfslaap periode (een zuiver fysieke gewaarwording) voelde ik achter mij een lichaam liggen, dicht tegen mijn rug aan. Ja, werkelijk waar, het was heerlijk warm en zoooo mooi…, zo teder, daar zijn gewoon geen woorden voor te vinden. Wie dat was laat ik hier even buiten beschouwing, wel heel erg liefdevol van haar… En ze is ook erg mooi om te zien, fonkelblauwe, betoverende ogen, ja het is echt waar, maar tegelijkertijd ook….. een privé-aangelegenheid……

Ik heb daarnet wat spullen opgeruimd in mijn kamer, wat tassen met rommel uitgezocht, gesorteerd, opgeruimd, en overbodige rommel weggegooid.

doei……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: