Verslagje gisterenavond en vanochtend…

Hoofddorp, 16 oktober 2011 >> Gisterenavond, alvorens te gaan slapen, liep ik eerst nog even langs de kleine huiskamer, waar ik een tijd heb gesproken met xxx. Leuk gesprekje, plannen gemaakt voor de toekomst, ook over het samen eens lekker uitgaan. Wel jammer eigenlijk dat je als patient er niet voor kunt kiezen om, als je vrijheden hebt, een medepatient mee te nemen naar eigen keuze. Maar goed, een andere patient dacht leuk te zijn door de verpleging te melden dat xxx in haar ondergoed in de kleine huiskamer zat, alleen maar omdat zij het niet prettig vindt om strakke kleding te dragen. Een heleboel gedoe, en later maakte diezelfde lastige patient alsnog melding van het feit dat xxx zich prettiger voelt in ondergoed en een t-shirt aan. Waar bemoeit die knul zich eigenlijk mee.

Toch hebben xxx en ik gisteren nog heel leuk met elkaar gesproken, en datzelfde geldt voor vanochtend. Leuk en gezellig bovendien. EN als iemand je aanspreekt met “schat” , ja, dat zegt op zich al heel wat. Ook heel mooi en goed om te constateren is wel het feit dat xxx al voor een groot deel hersteld lijkt te zijn van een eetprobleem…. Ik heb haar nog nooit zo gelukkig gezien…

In de keuken worden momenteel pannekoeken gebakken, weer eens wat anders dan de standaard lunchmaaltijden hier…

Groetjes, Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: