Tijdelijk prepaid internetmodem, opname op D0 zwaarder dan vroeger, overig nieuws…

20111104225555887

Hoofddorp, 3 november 2011 >> Vanmiddag heb ik voor de tweede keer met de bus een bezoekje gebracht aan het centrum van Hoofddorp. Een gigantisch groot winkelcentrum waar je al gauw de weg kwijtraakt. Voor het T-mobile prepaid internetmodem wat bij mijn moeder ligt zonder simkaart erin, heb ik daar een simkaartje voor gekocht. Daarnaast heb ik ook wat gegeten in dat centrum. Beetje overdreven groot dat winkelcentrum, Amstelveen is een stuk sfeervoller, prettiger om te winkelen vind ikzelf…

Sinds vandaag maak ik gebruik van een goedkoop tijdelijk internetmodem van Hi , deze is iets duurder in het gebruik, maar ik heb in ieder geval weer iets. Beter iets dan niets zeggen ze toch vaak?

Deze opnameperiode valt mij wel op dat de sfeer op de gesloten afdeling hier in Hoofddorp, vergeleken met andere, eerdere opnames een stuk chaotischer, en de mensen zijn ook minder betrokken bij elkaar, en zijn meer met zichzelf bezig…

Ik hoop begin volgende week een gesprek met de psychiater te hebben over het verdere verloop van de opname, maar ook over het gegeven feit dat ik vooralsnog niet eens mijn beste vriendin op de open afdeling hierboven mag gaan bezoeken. Dat is geen gezonde situatie. Vanochtend werd ik daarover nog gebeld door de patienten vertrouwens persoon, die in het geval van problemen altijd bereid is om te bemiddelen… Onrechtvaardig is het wel, maar er zijn ook wel degelijk mensen van de verpleging die daar alle begrip voor hebben. Saai is het zeker, zonder xxx hier op D0, en heb xxx ook al een tijdje niet meer op de afdeling gezien. Ik vind het niet echt leuk ook voor de ontwikkeling van ons contact en voor de andere nieuwe contacten die ik hier heb opgedaan. Mocht later op enigerlei wijze blijken dat uit het afzonderingsbeleid sociale schade is veroorzaakt dan zou ik de instelling daarvoor alsnog aansprakelijk kunnen stellen……

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: