Bij de kapper geweest, dag twee op open afdeling Amstelveen, bijna 10.000 bezoekers weblog sinds start weblog in december 2009, gesprekje met arts B0…

20111109212929126

Amstelveen, dinsdag 8 november 2011 >> Vandaag alweer de tweede dag van mijn opname hier op de open afdeling in Amstelveen, wel een enorme verbetering wat de sfeer betreft. Vanmiddag om half twee heb ik een gesprek gehad met een vrouwelijke arts hier, en het gesprek verliep vrij goed. In principe houd ik deze lopende week nog mijn vier uurtjes vrijheden, en volgende week wordt er gesproken over uitbreiding van die vrijheden. En zo wordt er ook geleidelijk aan gewerkt aan de terugkeer naar mijn woning, waar ik het nog steeds naar mijn zin heb, alleen soms wel een beetje stil in huis als je alleen woont. Al is het wel zo dat ik nog steeds ontzettend verliefd ben op een niet bij naam te noemen persoon die ik heb leren kennen, iemand ook met een bepaalde soort humor waarvan ik nog nooit eerder heb gehoord en wat je hier zelfs op B0 nog wel eens  mist. Er wordt zeker wel gelachen hier op de afdeling, maar humor zoals xxx, nee…..dat komt later weer, ik denk en hoop bij een volgende ontmoeting, in Amstelveen of ergens anders…… Vanmiddag ben ik even bij de kapper hier in het nabijgelegen winkelcentrum Groenhof geweest. Dat was hard nodig, en ben nadien even de daar vlakbij gelegen fotozaak binnengelopen om een paar aardige foto’s (zelfportretten in bescheiden formaat) te laten maken van mijzelf. De laatste foto’s zijn al heel erg oud, en dat is best weleens leuk. Ik stuur er waarschijnlijk morgen eentje op naar iemand die best weleens wat extra’s heeft verdiend…….

Verder ging het allemaal wel aardig hier vandaag. Mijn moeder was zo aardig om nog even de oude T-mobile dongel voor mobiel internet langs te brengen, waarvoor ik enkele dagen geleden in het centrum van Hoofddorp een nieuwe simkaart had gekocht. Ik heb deze nu geinstalleerd op mijn mini laptop pc, en het mooie is dat je bij deze firma maximaal 4,50 euro per dag betaalt, en daarvoor onbeperkt een hele dag kunt internetten, zonder datalimiet.

Ik heb ook nog even telefonisch contact opgenomen met mijn contactpersoon van de open afdeling in Hoofddorp en even met hem gesproken. Over de inhoud laat ik me op deze weblog verder niet uit, want dat is privé-informatie…..

Het valt te verwachten dat (zie de teller bij “Blog-Stats” in de kolom hiernaast) ik na bijna twee jaar de 10.000ste bezoek(st)er mag verwelkomen op mijn blog. Ik begon deze weblog in de zogenaamde “Peggy-tijd”, tijdens mijn opnameperiode die duurde van 9 oktober 2009 tot en met 24 december 2009. Het is toch wel fijn dat de blog veel gelezen wordt, en dat ik dit alles dus niet voor niks zit te schrijven. Dat schrijven over ervaringen en belevenissen is iets wat ik erg leuk vind, en wat ik heb overgenomen van mijn vader die op 9 februari jl. in het Slotervaartziekenhuis is overleden. Hij was destijds behalve leraar Nederlands ook conrector op wat vroeger de scholengemeenschap Snellius heette, destijds gevestigd aan de Startbaan in Amstelveen. Hij is overleden aan de gevolgen van een dubbele longontsteking en was eveneens dementerende. Ik neem in ieder geval de leuke herinneringen aan hem mee in het heden, al is het natuurlijk zeker zo dat 2011, gecombineerd met de brand in mijn woning van 19 dec. vorig jaar, niet echt het leukste jaar van mijn leven is geweest tot op heden. Althans, het is maar hoe je het bekijkt. Mijn kennismaking met xxx, een werkelijk ontzettend lieve vrouw, enige tijd geleden heeft dit alles eigenlijk weer helemaal goedgemaakt, ruimschoots zelfs.

Maar goed, ik stop er nu weer even mee. Wel ga ik eerdaags een vervolg maken op mijn laatst verschenen video op mijn videokanaal www.youtube.com/mrboudewijn1963 van 5 november jongstleden. Deze kun je eerdaags dus verwachten, een nieuwe video waar zeker ook enige humor in te bespeuren valt… In principe wil ik deze video op gaan dragen aan de mensen op de open afdeling D1 in Hoofddorp…

Tot de volgende keer…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: