Herziening weblog, belevenissen op B0, uitstapje Stadshart Amstelveen…

Amstelveen, vrijdag 11 november 2011 >> In de loop van de dag ga ik, zoals al vaker is gebeurd, de weblogartikelen die ik de afgelopen zes weken heb gemaakt controleren op eventuele fouten. Vanmiddag heb ik vrij veel te doen hier, dus het zal waarschijnlijk vanavond worden voordat ik deze klus kan gaan uitvoeren…

Gisterenavond ben ik voor het eerst sinds ongeveer twee maanden weer eens in het Stadshart van Amstelveen geweest. Het was vrij druk, maar best ook wel weer eens leuk om te doen. Ik was weer op tijd terug op de open afdeling…

Verder gaat het wel goed hier momenteel, morgen is het alweer weekend en heb in principe weinig plannen voor dat weekend, behalve dan dat ik visite verwacht morgen. Voor mijn moeder is het wel veel gemakkelijker om hier langs te komen, omdat zij ook in Amstelveen woont. Het was voor haar een lastige klus om de afgelopen periode steeds maar heen en weer te reizen naar Hoofddorp.

Tot zover het nieuws van vandaag tot op heden. Wellicht schrijf ik later vandaag weer een nieuw verhaal op deze blog..

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: