Bezoekje van mijn moeder, KPN dongel werkt beter, overig nieuws…

Eerder gemaakte proefopname “Het Amstelmere Verhaal”, opgenomen 9-11-2011, alsnog geplaatst…

Amstelveen B0, 12 november 2011 >> Vanmiddag is dan mijn moeder op visite geweest op de afdeling. Later ben ik met haar nog even naar het winkelcentrum geweest. Ze vertelde dat mijn hond Debby, vanwege haar leeftijd, erg veel slaapt. Ik mag aannemen dat dat vanwege haar leeftijd komt, en hoop niet dat zij (ze is hartpatiënte) aan haar laatste levensfase bezig is… Ik ga daar ook niet van uit, al is het wel zo dat ik het al eens eerder heb meegemaakt dat mijn andere hond, Debby’ s nichtje Daisy, twee jaar geleden, ook tijdens een opname (de Peggy periode) plotseling is komen te overlijden op 30 oktober 2009 om precies te zijn. Ik mis haar wel degelijk, en de dagelijkse wandelingen buiten. Debby is bijna 12,5 jaar oud nu.

De gedachte dat er uit al die narigheid, hierbij doelende op alle opnames bijelkaargeteld, die me heel veel vrije dagen van m’n leven hebben gekost, uiteindelijk wel iets moois zou móeten voortkomen blijkt echter wel waar te zijn. Ziehier mijn ontmoeting met een hele lieve vrouw die nu in Hoofddorp verblijft… Ik hoop niet meer voor lang dat zij opgenomen blijft…, of in ieder geval kan worden overgeplaatst naar de open afdeling hier in de Amstelmere. Dit laatste is overigens ook haar liefste wens…….

Sinds kort heb ik dan weer mijn dongel, mijn mobiele internetmodem van KPN opnieuw in gebruik genomen. De internetsnelheid is weliswaar wat lager dan bij de prepaid dongel van T-mobile, de verbinding is wel veel stabieler, wat het gemakkelijker maakt om te downloaden, en om grote bestanden te uploaden, bijvoorbeeld websiteontwerpen of clips voor YouTube. Ik ben er erg tevreden over, al is het gebruik wel erg duur per maand.

Hierboven kun je kijken en luisteren naar een eerder gemaakte proefopname van Het Amstelmere Avontuur, deel 1B, opgenomen op 9 november 2011, en vanavond alsnog geplaatst op youtube. De opnamekwaliteit is echter wat aan de magere kant. Binnenkort heb ik weer de beschikking over mijn iets oudere laptop computer. Deze bevat niet alleen meer intern geheugen, ook een veel snellere dualcore processor. Dan wordt het bijvoorbeeld ook mogelijk om youtube spotjes in HD kwaliteit en in breedbeeld op het web te plaatsen. Ik moet echter nog wat geduld hebben hiermee… De Intel Atom N455 singlecore processor in deze minilaptop die ik nu gebruik, ondersteunt geen HD video-opnames…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: