Het Amstelmere Verhaal, deel 1 , over mijn weblog, weekendaktiviteiten..

HET AMSTELMERE VERHAAL , DEEL 1 , gemaakt op locatie GGZ in Geest Amstelveen, afdeling B0, kamer 13

Amstelveen, 12 november 2011>> Afgelopen nacht heb ik een goede nacht gehad, en vanochtend was ik ook alweer vroeg op. Dan heb je tenminste wat aan de dag. Vanmiddag krijg ik bezoek van mijn moeder, maar ik ga zodirekt eerst even wat boodschappen doen in het nabijgelegen winkelcentrum Groenhof. Morgen heb ik in principe geen plannen en blijf dan op de afdeling.

Het is momenteel erg rustig op de afdeling, veel mensen zijn met weekendverlof of liggen nog te slapen. In het weekend is er geen therapieprogramma, en dat is ook weleens lekker. Zo’n heel vol therapieprogramma heb ik nu ook weer niet, veel onderdelen hoef ik niet te doen. De dinsdag is wat dit betreft de meest rustige dag. Ik doe inmiddels ook weer aktief mee aan het sporten, twee keer per week, op maandag en vrijdag. Voor de rest verveel ik mij niet. Gisteren kwam het er ook niet van om even naar buiten te gaan, maar ik ga zodirekt wel even weg naar het winkelcentrum.

De melding die er gisteren binnenkwam als zou er iets mis zijn met mijn weblog bleek afkomstig te zijn van mensen uit eigen familiekring. Het betreft ook niet deze weblog, maar een andere weblog die ik al heel lang niet meer gebruik. Het is alleen nog even zoeken naar de inlog-gegevens van die andere weblog, die liggen waarschijnlijk nog thuis. Ik ga nog onderzoeken of het mogelijk is om nieuwe inloggegevens aan te vragen, maar daar gaat wel enige tijd overheen, maar ik heb ze wel nodig om toegang tot die weblog te krijgen. Ik ga er dit weekend mee aan de slag.

Aanstaande maandag ga ik in het ochtend-overleg wel aangeven dat ik een vervolggesprekje wil met de arts over uitbreiding van mijn vrijheden. Dat lijkt me wel zo prettig. Later vanmiddag mogelijk meer nieuws…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: