Rustige zondag, oude laptop weer in gebruik, onzekerheid over toekomst een van mijn websites…

Amstelveen B0 k.18, >> Vandaag was het opvallend rustig hier, heb ook niet zoveel aktiviteiten ondernomen. Vanmiddag kwam mijn moeder even langs om mijn oude laptop te brengen waar ik nu weer mee werk. Deze laptop moest alleen even geupdate worden en heb hem voorzien van een antivirusbescherming, een internetsecuritypakket van Eset, een trialversie voor 30 dagen…

Tegelijkertijd met mijn moeder arriveerde ook Rob, en hij heeft me later ook afgezet bij een supermarkt in winkelcentrum Groenhof, die op zondag vanaf vier uur open is. Het was alleen erg druk daar bij de kassa’ s.

 

Vanavond kreeg ik ook bericht van de provider waarop mijn website www.wakkerbewustzijn.nl draait, via een mailadres wat op de andere minilaptop niet werkte omdat ik niet het juiste wachtwoord wist. Ik had al meerdere mailtjes van hun gehad, dat ik een nieuwe betaling van enkele tientjes was verschuldigd voor het nieuwe jaar. Ik heb hun een mailtje retour gestuurd met de reden waarom ik niet in staat was te reageren destijds in Hoofddorp. Nu komt mijn domeinnaam te vervallen en kan hem pas na 40 dagen weer aktiveren, anders kost het 150 euro om de domeinnaam nu weer te kunnen gebruiken. In die periode kan ik even nadenken wat ik me de site wil, en dan kan ik altijd nog besluiten om de site over zes weken weer te heraktiveren…

 

Deze oude laptop heeft een dualcore Intel Celeron T3500 processor, en misschien is het op dit apparaat wel mogelijk om videoclipjes in HD kwaliteit op te nemen en te plaatsen op YouTube. Dit ga ik eerdaags toch eens onderzoeken. Morgen niet zo’ n drukke dag gelukkig.

 

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: