Complimentje hoofdpsychiater en verpleegkundige…, Het Amstelmere Verhaal deel 2.

 

Het Amstelmere Verhaal deel 2

 

Amstelveen B0, 16 november 2011 >> In navolging van het berichtje wat ik eerder vanmiddag heb geschreven vind ik het leuk om er nog een berichtje aan toe te voegen. Ik heb daarnet een kort bezoekje gebracht aan het stadshart van Amstelveen en een eenvoudige nieuwe printer aangeschaft die geschikt is voor het gebruik op deze laptop computer van Packard Bell. De prijs viel heel erg mee, voor een paar tientjes heb je tegenwoordig al een goede. Reden voor de aanschaf van deze printer is dat de andere printer die ik thuis heb staan niet geschikt is voor het gebruik op deze laptop, zoals ik al eerder had geconstateerd… En ik ga alvast een verslagje schrijven over de belangrijkste gebeurtenissen over de afgelopen periode  van 1 december 2010 tot en met eind november 2011, over een jaar dus…

 

Vlak voor mijn vertrek, toen ik mij had afgemeld bij de verpleging werd ik allereerst aangesproken door een verpleegkundige die me kwam vertellen dat mijn kamer hier zo netjes op orde is. Op kantoor, tijdens het afmelden voor het bezoekje aan het stadshart, werd ik aangesproken door de bazin, en naar ik heb vernomen ook hoofdpsychiater van het instituut ggz in geest, die mij een complimentje gaf, althans in die zin dat zij vindt dat ik er zo goed uit zie en dat het zo goed gaat. Toch leuk om zoiets  te horen. Morgen heb ik het gesprek met mijn eigen afdelingspsychiater hier en haar wil ik voorstellen of de vrijheden van vier uurtjes per dag niet kunnen worden uitgebreid. Bij mijn vorige opname was het zo dat ik ‘ vrijheden op afspraak’ had, dat wil zeggen dat ik zelf kan aangeven wanneer ik wegga en wanneer ik weer terugkom. Er was toen geen maximum  tijdslimiet gebonden aan mijn vrijheden. Ik hoop dat mijn voorstel tot uitbreiding van mijn vrijheden wordt goedgekeurd……

 

Ik ben nu weer terug op de afdeling en de middag is eigenlijk al weer bijna om. Ik neem straks even contact op met mijn moeder, want het zou wel fijn zijn als ik m’n Citroen Saxo even op kon halen. Deze staat geparkeerd op de parkeerplaats voor het huis waar mijn moeder woont, na een reparatie bij de garage, toen er, naar ik heb vernomen, een nieuwe accu in is gezet. Deze was leeggeraakt omdat de wagen al een tijd niet meer had gereden. Ik wil er dan hier ook gebruik van maken en af en toe een stukje rijden.

 

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: