Morgen gesprek psych.over vrijheden, blij met komst en aanwezigheid allerbeste vriendin…

 

 

Amstelveen B0, woensdag 16 november 2011 >> Vanochtend bij de dagopening kwam F. naast mij zitten en we deden samen als eerste het woord in deze doorgaans nogal slaapver-wekkende dagopening. Daarna was er het onderdeel “doelengroep” , maar in overleg heb ik een aangepast schema waarbij ik niet aan dat onderdeel hoef mee te doen. Het werkt ook niet, van tevoren doelen stellen voor de toekomst, bij een Vissen mens die doorgaans veel meer leeft vanuit intuitieve drijfveren, dan vanuit toekomstgerichte doelgerichtheden wat ik juist als hinderlijk en onprettig ervaar. Maar dat ligt bij iedereen weer anders…

 

Morgen heb ik om 10 uur een gesprek met mijn psychiater hier, wat zal gaan over de vrijheden, de verdere opbouw daarvan. Het is wel erg fijn dat F. is overgekomen uit Hoofddorp, en nu is er eindelijk veel meer gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan met elkaar. Maar ook F. is erg geinteresseerd in mij als mens. Heel open en eerlijk. Gisterennacht had zij niet zo goed geslapen, wat niet vreemd is als je ineens van omgeving bent veranderd. Ik heb dat zelf ook vaak dat ik dan wat minder goed slaap. Afgelopen nacht sliep ze een stuk beter. Ze heeft ook wel tijd nodig om even te wennen, maar voelt zich hier wel veel meer thuis dan in Hoofddorp. Ik ga haar binnenkort voorstellen om bijvoorbeeld eens samen naar buiten te gaan of een ritje te maken met de auto die ik eerdaags ga ophalen…

 

Groetjes van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: