Gesprek met psychiater, vrij goede dag op de afdeling, overig nieuws…

Amstelveen B0, 17 november 2011 >> Vandaag een vrij rustige dag hier op de open afdeling. Ik zou om tien uur vanochtend een gesprek hebben met de psychiater, maar dat werd ruim een uur later. Wel een goed gesprek gehad. Op dit moment heb ik nog vier uurtjes vrijheden op een dag, maar dit schema van vrijheden zal verder worden uitgebreid in fasen. Dit kan ik gaan overleggen samen met mijn persoonlijk begeleider hier die hier vanavond op de afdeling is.

Door dat gesprek kon ik ook niet aanwezig zijn bij een ander onderdeel van het programma. Dus tijd voor andere zaken. Gisteren nog een gesprekje gehad met F., wel een goed gesprek. Over de inhoud laat ik me niet uit, aangezien het hier om zeer persoonlijke dingen gaat, maar ik merk wel een aantal overeenkomsten vanuit haar leven met betrekking tot mijn eigen leven tot op heden. Het is goed om elkaar beter te leren kennen, en zelf denk ik wel degelijk dat ik haar goed tot steun kan zijn vanuit eigen ervaring ,als ze dat wil… Het is wel heel erg dat ze door veel mensen in haar leven niet goed wordt begrepen en ook wordt uitgestoten door mensen (=afwijzing). Ik vind dat heel erg voor haar.

Mijn moeder belde nog op om te vertellen dat de linker deur van mijn auto moeilijk sluit. Ik ga zodirekt even  contact opnemen met de garage voor overleg hierover. Ik hoop dat het euvel gemakkelijk te herstellen is, want ik mis de auto hier wel degelijk.

Mijn stemming was vandaag nogal wisselend. Goede ochtend, redelijk goede middag, minder goede vooravond…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: