Situatie weer volledig in orde, erg leuk contact met xxx…

Amstelveen B0, dinsdag 29 november 2011 >> Na een aantal hele zware dagen kwam er vanavond dan eindelijk een forse verandering in deze situatie. Mijn negatieve gedachtenstroom is nagenoeg volledig verdwenen, en het contact met xxx verloopt ook weer als vanouds, met humor, maar ook serieus.

Afgelopen weekend natuurlijk veel gebeurd, maar zeker ook die vreselijke nachtmerrie, en vanavond bij de avondmaaltijd al barstte ik bijna in tranen uit. Heb toen na het eten mijn medicatie ingenomen en ben toen ruim een half uur op bed gaan liggen. Toen kwam de  zwaarste huilbui uit heel mijn leven eruit, een zee vol met tranen. Nadien besefte ik dat dat ook goed was en ook nodig om de humor in mijn leven weer te kunnen vinden en ervaren, samen met xxx, met wie het contact zeker nog toekomstperspektief biedt. Vanavond veel met haar gesproken, en ze vertelde me ook dat ze willen proberen haar naar Etta Palm in Hoofddorp te sturen in verband met een woning… Om zeer begrijpelijke redenen wil ze dat niet, de naam Hoofddorp alleen al, waar zij vreselijke dingen heeft meegemaakt, maakt haar alleen maar verdrietig, maar de psychiater heeft daar geen oog voor. Ze wordt daarmee enorm onder druk gezet, en haar oude woonsitutatie is ook geen optie, omdat zij zich daar beslist niet op haar gemak voelt. Mocht dat uiteindelijk ook de bedoeling zijn dat zij naar Hoofddorp gaat voor te wonen, misschien is het dan een goed idee dat ik mij daar ook laat inschrijven.

 

Wat zij echter nog niet weet is dat ik in mijn huidige woning een derde kamer heb voor mensen die daar al dan niet tijdelijk zouden kunnen inwonen. We kunnen goed met elkaar overweg, en zou dat geen oplossing zijn, al dan niet tijdelijk, in afwachting van een woning in beschermd wonen?

 

Zowel xxx als ik zijn weer goed gestemd… Ik ben daar heel blij mee en zijzelf ook…

 

Groetjes Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: