Verbetering situatie, vanmiddag gesprek spv’er en psychiater…

Verzoekplaatje voor xxx…

 

Amstelveen B0, donderdag 1 december 2011 >> De nieuwe maand is begonnen, alweer december. Straks om vier uur heb ik een gesprek met mijn spv’er en mijn psychiater. Waarover is onbekend, maar hoop wel een aantal persoonlijke dingen duidelijk aan te geven in dat gesprek. Ik ben wel zover dat ik niet meer zomaar ja en amen overal op zeg.

 

Mijn stemming is over het algemeen erg goed te noemen, en daar ben ik blij mee. Zou deze decembermaand, het jaar 2011 dan toch nog alsnog een speciaal einde krijgen? Ik hoop het van harte. Vanmiddag bij de lunch zag ik dat er op de kleine tafel achter mij, waar ik een tijdschrift met mijn naam erop had neergelegd, een tweetal leuke zwarte kaartjes met een rood hartje in verpakking waren neergezet. Toen ik een uurtje later weer keek waren ze weggehaald. Maar….Wat leuk, want het zou best wel leuk kunnen zijn om een kaartje te ontvangen van X. Natuurlijk, het zou ook toeval kunnen zijn, maar toch zet ik daar in de positieve betekenis van het woord vraagtekens bij. De tijd zal het leren.

Ik hoorde dat sommige verpleegkundigen daar blijkbaar zo hun vraagtekens bij zetten, dat eindeloze gezeur met betrekking tot het sociale leven en relaties van mensen, wat toch uiteindelijk een prive-aangelegenheid is… Daar zou de ggz zich eigenlijk niet mee behoren te bemoeien, kan daar best wel een beetje boos om worden……

Ik ben inderdaad heel erg verliefd, en x ook. Nou en? Dat is toch iets heel moois? In dit geval zeker, want als het echt iets serieus voor ons zou worden dan is dat wel het allermooiste kado wat ik na 48 jaar heel hard werken aan mijzelf ga ontvangen. En, dat heb ik dan ook wel verdiend, en dat  geldt zeker ook voor x…

 

groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: